Hvordan du ikke har din slange Bib fryse og pause

June 15

Vintertemperaturen kan forårsage en udendørs slange hagesmæk til at fryse og indvendige rør til at briste, noget du kan undgå ved at tage handling inden vinteren starter. Hvis de får lov til at fryse, vand i røret stigninger i volumen og er tilbøjelige til at lække ind i kælderen, forårsager skader på gulve, vægge og isolering. Omfatte beskytte slange bib i din liste over efteråret hjem-vedligeholdelse rutineopgaver, såsom udskiftning af ovnen filtre.

Instruktioner

•Forbered for fryser ved at købe skum isolator hætter for din slange bib på en VVS-forsyning eller home-forbedring butik, før vinteren sætter ind. Når en fryse er forudsagt, er det som regel for sent at købe forsyninger, som butikkerne hurtigt løbe.

•Caulk omkring rør hvor de komme ind i huset, at forsegle nogen åbne rum og stoppe kold luft i at trænge ind. Tæt Husk enhver udluftninger i instituttet, men at åbne dem igen i foråret til at forhindre mug og rådne.

•I efterår sent, efter vanding sæsonen er slut, fjerne slangen fra slange hagesmæk, dræne det og gemme det indendørs. Luk spærreventil til den udendørs vandforsyning, som er placeret inde i huset, i nærheden af stedet, hvor rør til slange bib afslutter væggen. Gå udenfor og åbne slange hagesmæk til at tillade enhver vand stadig i røret til at løbe ud. Lukke hagesmæk.

•Dæk slange bib. Brug isoleret dækker med skum kanter, der tillægger med streng eller elastikker hagesmæk og LUN op til væggen omkring den. Hvis du ikke har dem, dække hagesmæk med en gammel badehåndklæde, aviser eller et tykt lag af klude. Sikker en plasticpose over det isolerende materiale med elastikker og gaffatape, der forhindrer det i at blive våd og frysning.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com