Copper Beech skadedyr

June 15

Copper Beech skadedyr

Copper beech er den fælles betegnelse anvendes til at beskrive "Riversii", "Rohanii" eller "Spaethian" sorter af Fagus sylvatica eller europæisk bøg. Disse træer har dyb lilla blade og en afrundet vækst vane. Selv om kobber bøg er relativt lav vedligeholdelse, er det stadig modtagelige for et par skadedyr, især hvis træet er under tørke eller andre stressende forhold.

Udvisningshamre

Udvisningshamre som de to-foret kastanje soegeren og den flade spidser appletree soegeren kan angribe svækket, understregede bøgetræer, forlader karakteristiske exit huller i barken. Disse skadedyr bore ind i træer og forårsage visne blade spredt over hele kronen. Berørte dele af træet vil dø og ikke blive frelst. Spætter er vigtigt rovdyr af Udvisningshamre, fodring på overvintrende larver. Beskære ud og ødelægge stærkt angrebne grene. Brug ordentlig kulturelle praksisser, herunder regelmæssig gødskning og kunstvanding under tørke at bevare træet sundhed og vigor.

Bøg skala

Bøg skala, Cryptococcus fagisuga, er en lille, soft-rørige insekt med rødlig-brun øjne, der udskiller en hvid, voksagtig krop dækker. Dette insekt feeds på træet, og selvom denne fodring ikke er særligt skadelig for bøg, bøg skalaer er forbundet med nectria svamp, der inficerer træ gennem sår lavet af skalaer. En tung skala angreb angives med synlige hvide pletter af grupperet insekter på bark. En nectria infektion vises først som en lille døde plet, som kan sive en rød-brun stof. Træer tilbagegang og generelt dø. Denne kombination af skala og svamp er generelt omtales som bøg bark sygdom, som er især udbredt i det nordøstlige USA. En inficeret kobber bøg kan være vanskeligt eller umuligt at spare, men skalaer kan behandles med et godt timet anvendelse af gartneri olie eller insekticid.

Løv-fodring larver

Birk leaf-roller eller andre løv-fodring larver foder på bøg blade. Blad-roller, Deporaus betulae, forårsager hang, brun, opløftede blade som vært, udvikle hvidlig larver. Disse skadedyr ikke specielt skadelige. Styre løv-fodring larver ved at fjerne angrebne blade og larver og behandle med en spray af Bacillus thuringiensis hvis caterpillar er en type, der lever åbent.

Bladlus

Bladlus som uldne bøg bladlus er lejlighedsvis skadedyr på kobber bøg. Disse små insekter har tendens til at klynge og foder på bud ny vækst og undersiden af bladene. En tunge angreb kan forårsage blad deformation, gulfarvning og tidlig slip. Naturlige prædatorer holde ofte bladlus populationer i skak, men gartnere kan banke bladlus ud af nederste grene med en stærk spray af vand. Hvis det er nødvendigt, kan gartnere anvende en insekticid for at behandle bladlus.

Sygdomme og andre problemer

En række andre spørgsmål kan påvirke kobber bøg. Flere svampe kan medføre udvikling af bladpletter men er sjældent problematisk. Meldug kan vises på blade, især sidst på sæsonen. Blødende cankers, forværret af overskydende kvælstof, påvirke crown kvalitet. Cankers bælte og dræbe grene, der skal beskæres. Bøg kan lide af scorch i varmt, tørt vejr.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com