Hvordan du indstiller varmt vand opvarmningsanlægget temperaturer

June 8

Producenter af vandvarmere sende typisk enhederne med knapperne på preset fra 120 til 140 grader. Indstilling vand opvarmningsanlægget termostat kontrol lavere sparer på månedlige regninger og kan hjælpe dig med at undgå varmt vand skoldning ulykker. Alvorlige forbrændinger på eksponeret hud kan ske i mindre end 5 sekunder når det varme vand når 140 grader. Indstilling af temperatur ned til 120 grader øger eksponeringstid til fem minutter for forbrændinger.

Instruktioner

•Åbn et varmt vandhane i hjemmet og så vandet kan løbe i 1 minut. Fordyb sonde slutningen af kød termometer i varmt vand strøm. Vent, indtil termometer nålen er stoppet bevæger sig generelt i mindre end 30 sekunder. Læs termometer ansigt. Dette giver dig en nøjagtig læsning at bruge bestemme, hvis du vil justere den vandvarmeren termostat.

•Indstil en gas vandvarmeren ved at dreje den forreste drejeknappen beliggende på den nederste ende af vandvarmer tank. Skiven er fuldt markeret med numre identificeret i grader. Drej skiven i den rigtige retning at indstille varmelegeme vandtemperaturen. Åbn et varmt vandhane og lad vandet løbe i mindst 10 minutter. Teste vandets temperatur og foretage justeringer efter behov.

•Deaktiver den elektriske strøm til en elektrisk vandvarmer. Slå afbryderknappen eller trække sikringer, der leverer strøm til kredsløbet.

•Fjern to skrue-på paneler, der skjuler de elektriske varmelegemer og separat termostat kontrol. Mest elektriske vandvarmere bruge to elementer, en i bunden af tanken og den anden nær toppen. Nogle vand opvarmningsanlægget modeller kan have isolering foran kontrolelementerne. Fjerne isolering for at få adgang til justeringen dial.

•Drej justeringen ringe i den rigtige retning for justering af varme. I de fleste tilfælde dreje justeringsskrue uret reducerer temperatur og mod uret øger temperaturen. Nogle justering ringer kan kun være mærket med tallene fra 1 til 10. Andre kan have grad mærker, mens nogle modeller kan kun have en "hot" og "kolde" etiket. Du skal justere både termostater for at opnå en nøjagtig vandtemperaturen.

•Udskift isolering, hvis det er muligt, og metal dækker over varmelegemer og termostat kontrol. Gendanne den elektriske hovedenergikilde og teste varmt vandtemperatur for at bekræfte temperaturforandringer.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke er komfortable med adgang til termostat kontrol på din elektrisk vandvarmer, kontakt en autoriseret blikkenslager for at udføre opgaven for dig.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com