Hvor ofte har du brug at ændre Pool vand?

June 9

Hvor ofte har du brug at ændre Pool vand?

En funklende klare swimmingpool er indbydende på en varm sommerdag, men hvis vandets kvalitet er dårlig, poolen bliver syg--i stedet for refresh--sine brugere. Af denne grund skal swimmingpool ejere være flittig om korrekt vedligeholdelse af deres puljer. En del af denne vedligeholdelse omfatter skiftende pool vand efter behov. Hvor ofte dette er varierer, men generelt pool vand bør ændres hver to til tre år.

Kemikalier, Filter og vakuum brug

Hvor ofte du har brug at ændre din pool vand afhænger for en stor del dine daglige vedligeholdelse rutine. Det er vigtigt at bevare de frie klor og pH niveauer på de rigtige beløb. Klor bør aldrig falde under 1,0 ppm, eller det vil ikke være effektivt dræber alger og skadelige bakterier. PH niveauer af puljen skal være mellem 7,2 og 7.6. Test din vand dagligt. Hvis du holder niveauerne stabil, behøver du ændre din pool vand så ofte. Ved hjælp af en god filter og rense det med jævne mellemrum holder dit vand rent, som gør brug af en automatiseret pool vakuum.

Hårdt eller blødt vand

Typen vand du bruger i din pool kan også være en faktor, hvor ofte du skal udskifte den. Hårdt vand indeholder flere mineraler, som bygger på vægge og bunden af puljen over tid. Skrubbe væggene på en regelmæssig basis med en pensel eller vakuum hjælper, men swimmingpools, som har hårdt vand kan stadig skal tømmes oftere end dem, der har blødt vand.

TDS niveauer

Når vand fordamper fra din pool, efterlader det de mineraler, den indeholdt. Efterhånden som du tilføjer flere mineralrige vand, øger forholdet mellem mineraler til vand. En TDS test kan måle hvor mange mineraler og salte din pool vand indeholder. Dette niveau stiger, tager det flere og flere kemikalier til at rense dit vand. Når niveauet TDS når 1.550 ppm, er det tid til at skifte vandet i din pool.

Andre overvejelser

Nogle situationer kræver en øjeblikkelig ændring af bassinvandet. Overskyet, grønne vand, en dårlig lugt, slimet pool vægge og indlysende vragrester er alle tegn på, at bassinvandet kan være dårligt for en svømmer sundhed. Mens en klor chok kan tjene til at rense vandet midlertidigt, hvis betingelserne er ekstrem, kan være nødvendigt en fuldstændig ændring af bassinvandet.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com