Blomster, der tiltrækker myrer

June 9

Blomster, der tiltrækker myrer

Myrer kan spille en vigtig rolle i blomst bestøvning og insekt kontrol. Nogle gange, vil forekomst af myrer advare dig til bladlus skadedyr preying på din blomstrende planter. Myrer foretrækker at bestøve lavtvoksende bittesmå blomster, men er undertiden tiltrukket af duftende større blomstrer.

Små 's Stenurt

Hjemmehørende i det sydøstlige USA, smås Stenurt er kendt videnskabeligt som Diamorpha smallii. Denne lille plante vokser i klippefyldte granit outcrops og bjergrige regioner. Det har brug for meget lidt vand for at overleve og er medlem af den saftige familien Stenurt-familien. Smås Stenurt er forsynet med små hvide blomster ud af lyse røde stængler. Smås Stenurt behov myrer til bestøvning.

Peony

Pæoner er en stor flerårig blomst, der sommetider tiltrækker myrer. Heartland pæon samfund nævner at myrer er mere tiltrukket af pæon knopper end åbne blomster, og at kun nogle sorter af pæon inviterer myrer. Pæoner behøver ikke myrer til bestøvning.

Clematis

Myrer er undertiden tiltrukket clematis blomster, især når clematis havne bladlus. At slippe af med bladlus vil slippe af med myrer. Clematis er en farvestrålende blomstring vinstok, som espalier.

Roser

Myrer kan drages til din rosenknopper eller rosenbuske af samme grund, de kan lide clematis planter og myrer vil ikke skade roserne. De kan findes på te roser, vilde roser og klatreroser.

Pentstemon

Pentstemon er en flerårig wildflower indfødte til de centrale og vestlige Forenede Stater. Pentstemon kaldes også beardtongue. Denne plante har trompet-formet farverige blomster, der vokser op til 3 fod høje. Pentstemon tiltrækker både myrer og kolibrier.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com