Flise injektionsmørtel rengøring værktøjer

June 9

Flise injektionsmørtel rengøring værktøjer

Flise injektionsmørtel bliver snavset nemt. Mad pletter og meldug er almindelige syndere i køkken. Badeværelset er en prime området for meldug og skimmel på flise injektionsmørtel. Når flise injektionsmørtel bliver plettet, kan det være vanskeligt at rengøre. Du skal bruge flere forsyninger til at fjerne mug og snavs fra flise injektionsmørtel. Ud over værktøjerne, vil det tage lidt tid og energi at få dem rene, afhængig af hvor snavset de er.

Tandbørste

Et vigtigt redskab til rengøring flise injektionsmørtel er en tandbørste. Brug ikke en gammel eller blød tandbørste, som børster skal være fast. Mens teknisk kan du bruge en anden slags børste, er tandbørster ideelt på grund af deres størrelse og fast børster.

Handsker

Forsøg ikke at rengøre flise injektionsmørtel uden et par gode handsker. Enhver form for latex handsker vil gøre. De er væsentlige, selvom du ikke bruger tunge injektionsmørtel renere. Sørg for at de passer godt og dække hele hånden. Også, inspicere dem god tid til at sikre, at der ikke er nogen huller i dem.

Renere

Der er et par muligheder, når det kommer til typen af renere bruge til at rense flise injektionsmørtel. Start med det mindst barsk renere og se om det virker. Oprette en pasta af hvid eddike, bagepulver og vand. Spredt sig indsætte i injektionsmørtel og lad det sidde i 10 minutter. Bruge en tandbørste til at skrubbe blandingen i injektionsmørtel, derefter skylles med vand. Hvis dette ikke grundigt rengøre flise injektionsmørtel, bruge en kommerciel rengøring produkt eller blegemiddel fortyndet med vand. Når først anbragt, krat injektionsmørtel med tandbørsten. Skyl med vand.

Sprayflaske

En sprayflaske er et nyttigt flise injektionsmørtel rengøring værktøj. Det kan bruges til at tilføje mere renere til injektionsmørtel, du er rengøring. Også, sætte vand i en sprayflaske og bruge det til at skylle renere ud af injektionsmørtel efter skrubbe det.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com