Hvordan at skrumpe tøj i vaskemaskinen

June 9

Hvordan at skrumpe tøj i vaskemaskinen

Hvis du planlægger at skrumpe tøj i din vaskemaskine og tørretumbler, skal du vælge elementer, der ikke angiver de var forrenset eller forkrympet på etiketten. Hvis de var forrenset eller forkrympet, kan du vaske dem hundrede gange og ikke se noget svind. Et hundrede procent bomuld tekstiler er lettest at skrumpe. Polyester og andre tekstiler må vige tilbage, men du måske nødt til at vaske og tørre dem flere gange, før du ser nogen betydelig svind. Vær forsigtig med faldende stof med et mønster på dem. Krympning kan forvride mønsteret.

Instruktioner

•Sæt tøj i vaskemaskinen. Mængden af tøj er ligegyldigt. Du kan tilføje et par stykker af tøj eller indlæser vaskemaskine til fuld kapacitet.

•Indstil vaskemaskine at bruge varmt vand og sæt den til den længste cyklus. Normalt er den længste cyklus for stærkt snavset tøj. Hvis du ikke er sikker på, hvordan man laver disse indstilling ændringer på din vaskemaskine model, skal du følge anvisningerne i instruktionsbogen. Køre for fuld cyklus og vaske tøj.

•Sæt tøj i tørretumbleren og sæt den på fuld varme og for den længste tørring cyklus tilgængelige. Igen, Følg vejledningen i instruktionsbogen, hvis det er nødvendigt at ændre indstillinger. Køre for fuld cyklus og tørre tøj.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com