Hvordan man starter en opvokset have

June 10

Hvordan man starter en opvokset have

Højbede omgå problemer med dårlig jord eller utilstrækkelig dræning. For dem med mobilitetsproblemer, der forhindrer dem i at arbejde på en jordnær haven, tillade højbede gartneren til at arbejde med mindre bøjning. Et velplanlagt og installerede højbed vil vare mange år, og det kan være re-plantet så ofte som nødvendigt.

Instruktioner

•Vælg en site for den hævet bed og vælge dine planter. Disse to skridt gå hånd i hånd, fordi Karakteristik af det websted, du vælger, påvirker hvad vil vokse der. For eksempel, sol-elskende grøntsager eller prydplanter vil ikke udføre i et område med tunge skygge, og kan dø.

•Mark jordoverfladen og tilsigtede højde af højbed muren på hvert spil før du indsætter dem i jorden for at holde en selv, målelige grade langs skråningerne. Mærkning giver dig en klarere idé om dimensioner af din højbed til beregning af hvor meget kantning og fyld skal du.

•Mark omkredsen for en straight-kanter haven ved at indsætte stakes på hjørnerne og binde en snor stramt mellem indsatserne langs kanterne. For buede senge, lægge rebet eller slanger til at markere kanten.

•Installer kantning for din højbed. Brug landskab tømmer, cinderblocks, mursten eller sten for firkantede senge. Plastik eller metal kant, sten eller sikringsanlæg pavers arbejde for buede kanter senge. For senge, der vil være 2 fødder eller højere, eller som har en siddende kant, installere et konkret footer og bruger mørtel mellem de enheder, der gør op på væggene. Landskab tømmer kan sættes sammen med armeringsjern i stedet for mørtel.

•Line indersiden af højbed væggen med polyethylen at forhindre landskab træ vægge fra rådnende. Det er ikke nødvendigt for de fleste andre materialer.

•Installer et vandingssystem, hvis du ikke vil være vanding i hånden eller ved hjælp af soaker slanger.

•Tilføj havejord. Jorden bør ændres og proportioneret efter forskrifterne i planterne går ind i hævet haven. For dybere senge, vand i jorden som du går for at forhindre afregning og luftlommer senere.

•Installer dine planter.

Tips & advarsler

  • Hvis du har flere områder af din værftet til at bygge et højbed, eller et område med en række karakteristika, kan du plante et udvalg eller vælge et sted, der er baseret på typer af planter, du ønsker at vokse. Undgå opbygning af højbede i områder med kraftig vind og dele af gården, der holder overdreven vand under regn. Byg ikke et højbed rundt om træer, så det er nødvendigt at begrave stammen i jord. Træerne vil drukne, blive udsat for sygdom og sandsynligt dø. Højbede bygget mod huse skal have en uigennemtrængelig division mellem den udvendige væg af huset og haven, hvis jorden bliver højere end foundation. Stabling jord mod ydervæg af Parlamentet opfordrer mug problemer mellem væggene, langsigtede vandskade og utætte spørgsmål. Tilføje kompost til din højbede hver såsæsonen, for at undgå nedbryder næringsstoffer i jorden.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com