Sådan Fortæl Hvis en dør er brandbeskyttende?

June 10

En brand-rated døren er en dør, der er designet til at modstå en vis grad af ekstrem varme pr. time. Branddøre er de mest almindelige brand-rated døre. Når folk taler om brand-rating af en dør, er de de fleste ofte henviser til styrken af en branddør. Forskellige agenturer, som kontoret for overholdelse af sikkerhed og sundhed, måle, hvor effektivt en dør kan bevare sin integritet under en brand nødsituation. En høj brand rating betyder, at døren kan modstå brande i lange perioder. Hvis du er bekymret for brand rating af en dør, er der flere skridt du kan tage for at dæmpe din frygt.

Instruktioner

•Kontrollér, at døren er en branddør og ikke en nødsituation dør. Nødudgangsdøre er koblet til alarmsystemer. Brand døre kan bruges til casual formål men har en særlig anvendelse under brande.

•Se hvis et luftspjæld er til stede på døren. Louvers er lamellerne kan passere igennem som røg. De er som regel på medium-niveau døre; lavere niveau brand-rated døre har normalt ikke lameller.

•Åbn døren helt, så alle låse er udsat. Mange markeringer og indikatorer kan udsættes, når du har åbne døren.

•Investigate områder mellem hver dør låsen. En etiket skal vise hvilken temperatur døren kan modstå; Dette er kendt som temperatur bedriften. Temperaturerne varierer, men en dør skal mindst have en temperatur bedrift på 250 grader Fahrenheit.

•Measure glas tykkelse. Ikke alle branddøre vil have et glasvindue. Hvis branddøre har en glasrude, skal glasset måle mindst ¼ tommer i tykkelse. Hvis det ikke sker, er det døren ikke opfylder boliger og byudviklings juridiske definition af en branddør.

Tips & advarsler

  • Placeringen af branddøre i en bygning kan angive brand bedømmelsen af døren. Mange branddøre skal tilpasses deres placering. For eksempel, er nogen dør, der forbinder to separate bygninger normalt brand normeret til at modstå det højeste niveau af brand varme, hvilket er fire timer. Derimod har døre, afslutte ud til korridorer normalt lavere brand bedømmelser, som i en time.
  • Hvis en dør ikke følger definitionen af en branddør, det betyder ikke, der er et juridisk spørgsmål. Hvad ville være et problem er hvis døren er mærket som en brand dør, men det opfylder ikke de juridiske krav om, hvad der udgør en branddør.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com