Hoya plantestrukturer klatring

June 18

Hoya planter såsom voks plante er slyngende root klatrere, der kan vokse til 15 fod høje. Slyngende root bjergbestiger betyder, at anlægget vil flette sig omkring støttestruktur og gribe ind på det med sine slyngtråde. Hoya planter ikke klamre sig til strukturer, så skal du støtter, at tillade anlægget til at væve og vride rundt om den.

Espalier

Træ fan-formet espalier er ideelle for hoya planter. Producenter gør forskellige størrelse espalier, så du kan bruge en mindre én for en container plante. Tremmer er placeret ud til siden af beholderen så plante vinstokke kan vokse opad. Du skal placere vinstokkene på espalier at få anlægget begyndte at vokse opad. Væg espalier med kurven forneden og en mindre afrundet top espalier gør en hoya plante ind i en vægdekoration.

Planten stå

Træ, differentieret plante stande gøre nice støttestrukturer for hoya planter. Du kan placere planten på den midterste hylde og tog nogle af vinstokke at vokse opad til det næste niveau og til at vokse nedad til de nederste etager. Efter vinstokkene er etableret, vil du have en grøn pole udseende plante.

Stigen støtte

Bambus stigen støtter gøre interessant klatring strukturer for hoya planter. Bambus stiger passer inde i containeren i midten. Den kortere container stiger har fire trin. Som vinstokkene vokser, kan du ombryde vinstokke omkring sider af stigen og ringene. Planter kan vokse meget høj ved hjælp af en bambus stigen støtte.

Bøjlerne

Fabrikanter gøre en halv-hoop klatring plante støtte der låser ind i afløbshuller containere med side-drænhuller. Hoya vinstokke kan vokse op hoop på begge sider. Denne form for støtte kan også bruges til at forstå og flytte anlægget container. Der er også halv hoops, som du indsætter i jorden i beholderen.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com