Hvad skal man plante i en køkkenhave i Maryland

June 11

Voksende din egen grøntsager er en praktisk, sund, billig måde at få de daglige vegetabilske krav, som du har brug for. Staten Maryland ligger i USDA hårdførhed zone 7a, hvor mange forskellige grøntsager vokse med succes. Disse grøntsager nyde de køligere temperaturer om sommeren og er koldt hårdfør til nul grader Fahrenheit.

Agurker

Agurker er nemme at dyrke grøntsager, der vokser på vinstokke. De kan spredes hurtigt og et par vinstokke vil give en familie på fire med nok agurker for sæsonen. Ifølge Ohio State foretrækker agurker en temperatur mellem 65 og 75 grader. Dette er perfekt til Marylands gennemsnitlige sommer temperatur på 72 grader Fahrenheit. Agurker vokser i en pH-værdi på 6,0 til 7,0 i fugtig, veldrænet jord. I køligere klimaer, skal agurker startes inde i mindst to uger før den udendørs plantning. Grøntsagerne er klar til høst 50 til 70 dage efter plantning.

Sommer Squash

Sommer squash frø bør startede inde, når de dyrkes i Maryland. Frøene skal holdes omkring 80 grader Fahrenheit for at spire. Plante din agurker i godt drænet sandjord med en pH-værdi på 6,0 til 6,5. Agurker har brug for kvælstofgødning under vækstperioden for at få det største udbytte. De er modtagelige for agurk biller og skal behandles med pesticider. Planterne har brug for masser af sollys og kan være høstet to til tre uger efter plantning.

Bladgrøntsager

Greens, sennep, majroer, collards og grønkål er nemme at dyrke grøntsager, der foretrækker køligere temperaturer, der kan findes i Maryland. Grønne foretrækker en jordens pH-værdi på 6,0-6.6 og er tolerante over for frost og is. Nogle grønne har en bedre smag, når de er blevet dyrket i frostgrader. Jorden skal være fugtig og veldrænet og befrugtet med lime før plantning. Blade kan høstes efter behov når de er mørkegrønne og mindst 4 inches i længden.

Grøn peber

Grøn peber er en varm sæson grøntsag, der ikke kan tåle frost. Plante peberfrugter i Maryland i slutningen af foråret når jorden temperaturer begynder at varme og nat temperaturer forbliver den i 60 ' erne. Frøene er startet indendørs ca to uger før plantning. Peppers tage cirka 70 dage til høst efter plantning. De foretrækker fugtig, veldrænet jord og fuld sollys. Peber planter er nemme at dyrke og kræver lidt pleje. De vil vende farver som gul og lilla, når venstre på vinstokken. Dette ændrer deres smag og kan gøre en sødere peber.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com