Hvordan at rengøre korrosion på Chrome med en Satin Finish

June 11

Hvordan at rengøre korrosion på Chrome med en Satin Finish

Typisk, fabrikanter plade metaller med et tyndt lag af chrome. Mange husgeråd er tilgængelige i krom med en satin finish, herunder vandhaner og brusehoveder, glas brusedøren rammer, ovnen brænderen beskyttere og store eller små apparater. Over tid og med eksponering for sæbe, vand, fødevarer og andre forurenende stoffer, chrome sløver og bliver tæret og vanskeligt at rengøre. Satin-finish krom kræver skånsom rengøring for at forhindre ridser, rifter eller komplet krom-plating fjernelse. Der findes flere satin-finish krom korrosion-rengøring metoder. Vælg den mest blide og arbejde dig vej gennem listen, indtil chromen er korrosion-frit.

Instruktioner

•Mix 1 tsk af en mild opvaskesæbe ind 2 kopper varmt vand. Dyp en svamp ind i opvaskemiddel og vand; tør chrome overflader for at fjerne fedt og snavs. Dyp en tandbørste i vandet og krat ujævnheder. Skyl krom med almindeligt vand. Gnid satin-finish krom overfladen tør med en blød klud.

•Aftør bagepulver-dækket svamp over krom og forsigtigt krat overfladen. Lad den bagning soda tørre ind på den satin-finish krom. Skyl krom med almindeligt vand for at fjerne den hvide bagepulver haze. Buff krom overflade tør med en blød klud.

•DIP kanten af en klud i hvid eddike. Gnid den hvide eddike på den satin-finish krom. Dyp et lille krat pensel eller en gammel tandbørste i hvid eddike og krat sprækker for at fjerne korrosion. Gentag to til tre gange for at fjerne korrosion helt. Skyl med overfladen med vand og tør chrome med en blød klud.

•Squeeze saft af en citron i en lille skål. Tilføje nok salt for at danne en pasta. Påfør pastaen til satin-finish krom stykker med en blød, fugtig klud. Gnid citron og salt i krom. Tillad pasta til at forblive på den satin-finish krom overflade i 10 til 15 minutter eller længere, hvis korrosionen er overdreven. Skyl den satin-finish krom med almindeligt vand. Tørre krom overfladen med en blød klud.

•Spray kommercielt tilgængelige satin-finish krom renere på den chrome, efter producentens anvisninger, der normalt omfatter gnide renere i overfladen med en fugtig klud eller svamp, skylning med almindeligt vand og tørring med en blød klud.

Tips & advarsler

  • Anvende en lys frakke af mad-grade mineralsk olie til vandhaner, brusere og brusebad ramme til at oprette en beskyttende barriere fra sæbe og vand.
  • Bryde ikke bobler på krom; det vil afsløre metal nedenunder og forårsage yderligere korrosion.
  • Undgå at bruge ammoniak på satin-finish krom, da ammoniak kan permanent beskadige chromen.
  • Brug ikke fjernelse af pletter pulvere, ståluld eller sandpapir til at fjerne korrosion fra satin-finish krom; du vil fjerne chrome plating.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com