Hvordan til at disponere over saltlage

June 11

Hvordan til at disponere over saltlage

Saltlage er grundlæggende en salt løsning. Derhjemme, er det brugt i bejdsning grøntsager eller tilbereder kød til madlavning. Denne type af saltlage kan tømmes nemt ned i vasken og vil ikke påvirke VVS eller septiktanke system. Dog, store mængder af saltlage, der er beregnet til industriel brug eller afrimnings fortove kan påvirke vandkvaliteten. Nogle brugte saltlage vil have metal biprodukter i det, der er skadelige eller de høje salt niveauer kunne påvirke drikkevandet. Det er nødvendigt at bortskaffe denne saltlage omhyggeligt, så du ikke vil have en negativ indvirkning på det lokale miljø.

Instruktioner

•Opkald din lokale rådhus eller sundheds- eller miljømæssige afdeling for at finde regler for bortskaffelse af saltlage. Forordningerne vil variere afhængigt af mængden og hvad saltlagen blev brugt til.

•Tag saltlage til den lokale farligt materiale håndtering facilitet, hvis påkrævet og Informér de ansatte, som du ønsker at bortskaffe det.

•Følg personalets anvisninger. En injektion vil godt nok bruges til at disponere over saltlagen. Dette system skubbet lagen godt underground, så det ikke påvirker drikkevandet.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com