Den bedste måde at rense blæk pletter på gulvtæppet

June 19

Blæk pletter på tæppe kan være vanskeligt at fjerne og bør løses umiddelbart. Test plet fjernelse metoder på inconspicuous områder af tæppe først at sikre, at de ikke misfarve eller beskadige gulvtæppet.

Vaskbar blæk

For en tung udslip af vaskbare blæk er det bedst at skrabe op rester og bruge en tør, hvid, absorberende håndklæde til at skamplet op så meget blæk som muligt.

Sprit

Når den overskydende blæk er fjernet, vil duppe pletten med sprit eller acetone-baserede neglelakfjerner på en ren, hvid klud eller et håndklæde afhente nogle af farven. Fortsætte blotting indtil ingen farve overføres på kluden. Gnidning alkohol eller neglelak remover bør sættes på en klud, ikke direkte på tæppet, som det kan opløse den latex lim holder opbakning sammen, rapporter hjemmeside FabricLink.

Opvaskesæbe

Efter brug af alkohol, hvis pletten ikke er fjernet helt, anbefaler rengøring fagfolk at sætte en blanding af 1 tbsp. af en blid flydende opvaskemiddel og 1 tbsp. af hvid eddike pr. 2 kopper varmt vand på pletten og duppe med en ren hvid klud, ifølge god husholdning.

Reapeat

Gentag duppe med alkohol, så fadet sæbe løsning, indtil pletten er fjernet helt. Derefter sætter koldt vand på området og duppes indtil fuldstændig tør.

Tæppe renere

Hvis pletten ikke kommer, kan en professionel tæppe renere kunne hjælpe.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com