Swimmingpool sikkerhedslove

June 12

Swimmingpool sikkerhedslove

Ifølge congressional resultaterne indsendt på pool sikkerhed oplysende websted PoolSafety.com, er drukning No. 2 årsagen til skade-relaterede dødsfald hos børn alderen 1 og 14 i USA. Undersøgelsen viste at 761 børn i alderen 14 og under døde af utilsigtet drukne i 2004. Som en reaktion på disse statistikker og offentlige ramaskrig, en føderal lov nu eksisterer for at hjælpe med at fremme sikkerhed i og omkring swimmingpools i hele landet og tilskynder staterne til at gøre det samme.

Afløb

Hovedparten af Virginia Graeme Baker Pool og Spa Safety Act, vedtaget i 2008, bekymringer dræne standarder på offentlige svømmebassiner og spabade. Den unge pige loven er opkaldt efter var barnebarn af tidligere udenrigsminister James Baker. Hun var fanget under vandet i en spa fordi suge fra afløbet ikke ville tillade hende at flygte.

En af lovens primære krav er, at alle offentlige svømmebassiner og spabade, bygget med eller eftermonteres med afløb, der overholder de erklærede føderale standarder. Disse standarder kræver, at offentlige faciliteter bruger kun afløb covers, der opfylder krav, American National Standards Institute. Afløb opfylder disse krav er unblockable, hvilket betyder, at ingen kunne blive fast på afløbet under vandet eller andet, de har en anden anti-entrapment enhed på dem.

Barrierer

Forbundslov tilskynder staterne til at vedtage deres egne love, der kræver minimalt brandsikringsniveau vedrørende swimmingpools. Pool og Spa Safety Act omfatter disse standarder barrierer omkring alle pools at forhindre indrejse eller små børn.

Kravene kan variere fra stat, men generelt de mandat hegn, pool covers og porte. Barriere krav bør gælde for offentlig adgang samt boligområder pools i modsætning til afløb love der er anført i loven.

Connecticut er en frontløber i pool sikkerhedslovgivningen, passerer en lov i 2000 kræver alarmer på alle nye bolig swimmingpools.

Stat finansieringsbehov

Virginia Graeme Baker Act lavet en frivillig grant program for stater, der passerer tilfredsstillende pool og spa sikkerhedslove på statsligt niveau.

Californien, Connecticut og New York er blandt de stater, der overholder standarderne i August 2010. Adgang til føderal finansiering kan tilskynde flere stater til at deltage i programmet.

Statens love skal omfatte mandater for pool alarmer, barrierer og suge-entrapment forebyggelse. Det afspejler den føderale lovgivning i et omfang, men desuden staterne skal bruge øremærkede midler til at uddanne offentligheden om pool sikkerhed og standarder er omfattet af loven.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com