Japansk stil udvendigt træ lukkeren indstillinger

June 12

Japansk stil udvendigt træ lukkeren indstillinger

Japansk stil udendørsbrug er minimalistisk i design. Udvendige skodder er ikke ofte forbundet med en japansk designstil, men der er et par typer, der er kompatible med udseendet. En japansk stil udvendige lukkeren, der efterligner den traditionelle shoji raster er en sådan stil. Andre omfatter Arts & Crafts og Mission stil skodder, som tage deres design stikord fra asiatiske minimalisme.

Japansk stil

Japansk stil skodder ligner shoji skærmen, en Indvendig rumdeler eller vinduesskærm bruges i asiatiske indretning. Shoji skærme består af en træramme og firkantede paneler bakkes op med rispapir. Japansk stil udvendige skodder har paneler af hvid matteret glas sat inde i en træramme, replikerende udseendet af rispapir med et materiale, der er egnet til udendørs brug.

Kunst & håndværk

En anden udvendig lukkeren kompatibel med japansk stil er kunst & håndværk type. Dette asiatisk-inspirerede stil er meget simpel og minimalistisk i design. Den øverste tredjedel af lukkeren består af en indsat panel af træ eller farvede glas i en geometrisk design. Nederst to tredjedele omfatter en lang Mission-stil split panel i en træramme.

Mission stil

Svarende til Arts & Crafts, Mission stil skodder har en stærk geometriske look. Et træ eller flise panel er indsat i en træramme på den øverste tredjedel af lukkeren. Nederste to tredjedele af lukkeren består af en serie af vandrette lodrette lameller i en træramme. Tile paneler er tilgængelige i den geometriske stil af Gustav Stickley, en tidlig 1900-tallets arkitekt og møbelsnedker.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com