Hvordan man opdele Boston bregner

June 20

Boston bregner er en favorit blandt mange gartnere. De er nemme at passe og ser cool og forfriskende på en skyggefuld veranda eller i en solrig hjørne af huset. En fordel til voksende en Boston bregne er, at når fern begynder at overtage dets beholder, du kan opdele den i flere mindre bukser, gør det en økonomisk plante at eje.

Instruktioner

•Spread et ark af plast. Sæt potten med fern og den nye pot til den delte bregne på plastik. Dette vil bidrage til at fange jorden, som du opdele bregne, gør oprydning lettere.

•Forbered den nye beholder til den delte bregne. Kontroller, at den har tilstrækkelig dræning. Sætte nok pottemuld ind i bunden, så når de nye bregne er plantet, det endelige jord niveau vil være omkring en tomme under pot's kant.

•Tag fern fra beholderen og forsigtigt løsne rødder, at fjerne så meget af den gamle jord som muligt. Skære rod bolden fra top til bund, enten i halve eller kvarte, afhængig af størrelsen af det oprindelige anlæg. Du kan bruge dine hænder til at adskille planten, men skære det er lettere og vil skade planten er mindre end forsøger at rive det i stykker.

•Vi off alle de døde blade fra den delte fern og sætte anlægget i den nye pulje. Tilføje flere pottemuld til siderne af bregne, vande rigeligt for at flytte jorden til roden struktur. Holde tilføje jord indtil puljen er fyldt til inden for en tomme af pot rand. Omhyggeligt tamp ned jord og vand rigeligt igen. Denne hjælp til at fjerne enhver luftlommer omkring rødderne.

•Flyt puljen med den transplanterede Boston fern til et sted, hvor den modtager indirekte sollys, som under en skygge træ eller på en overdækket veranda eller på en solrig plet i huset. Holde jorden fugtig, ikke dyngvåd, indtil den transplanterede bregne er etableret og sætter ny vækst. Ikke være bekymret, hvis nogle af fronds visne og dø; Dette er fælles, når dividere og omplantning. Trim dem og planten bør gendanne på sin egen.

Tips & advarsler

  • Boston bregner elsker fugt. Hvis du bor i et tørt klima, tåge anlægget dagligt. Fjern døde eller døende fronds, således at anlægget vil fokusere på voksende nye blade, snarere end at forsøge at støtte døende fronds. Vand grundigt og derefter vente under jorden er tør før vanding igen. Bruge en 10-10-10 flydende vegetabilsk gødning en gang om måneden.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com