Hvad er grøn til lilla blade skiftevis med små blå blomster findes i græsklædte områder?

June 13

Hvad er grøn til lilla blade skiftevis med små blå blomster findes i græsklædte områder?

Jorden dækker tjener en række formål i landskabet, fra erosionskontrol reduktion og ukrudt at yde plænegræs alternativer og tilføje farve og tekstur med blade og løv. Nogle jorden dækker vokse aggressivt eller endda invasivt og kan overtage græsklædte områder hvis lov til at spredes ukontrolleret. Arter med lilla-grønne blade og blå blomster tilføje deep nuancer til landskabet, selv når de er voksende i det forkerte sted.

Læbeløs

Nogle arter i slægten Ajuga producere lyse blå blomster. Disse lavtvoksende planter blomstrer i foråret og har Flerfarvede blade. Tæppe Læbeløs (A. reptans) vokser hurtigt og breder sig ind i en tæt mat af skinnende, ovale blade der danner rosetter figurer. Tæppe Jagthorn vokser til 4 inches høj og blomstrer med blå blomster på toppen af 6 tommers stængler. Sorter med lilla-grønne blade omfatter "Bronze skønhed" og "Bourgogne glød." Derimod Pyramide Læbeløs (A. pyramidalis) vokser langsomt og sjældent spreder mere end 12 inches lang. Denne 4-tommer høje plante har brogede mørk grøn og lilla blade og blomstrer med blå blomster i slutningen af foråret.

Veronica

Nogle medlemmer af Veronica slægten har grønne blade med et lilla skær og blomstre med blå blomster. Persisk eller birdeye Ærenpris (P. persica) har mørkt løv med dentate margener, der vokser fra lilla stængler. Det producerer små, lys blå blomster fra midspring gennem sensommeren og vokser fra 4 til 8 inches høj, selv om det ofte vokser næsegrus. Vedbend blad Ærenpris (V. hederaefolia) også har lilla stængler, men har glat-margin grønt løv dækket med små hår. Det producerer meget små, lys blå blomster.

Salvia

Et par arter i slægten Salvia har lilla-grønne blade og producere blå blomster. Lilla salvie (S. officinalis "Purpurescens") har lilla ny vækst, der modnes til green, men dens stilke blive lilla. Lilla sage vokser som en jorden dække op til 20 inches høj. Det blomstrer i sommeren med mørk blå blomster og trives på tørre, solrige steder. En anden sort, brogede lilla salvie (S. officinalis "Purpurascens Variegata") deler mange Karakteristik af lilla salvie, men har brogede pink, hvid, lilla og grønne blade. Begge tiltrækker sommerfugle og bier.

Andre

Et par andre lavtvoksende arter har lilla-grønne blade og blå blomster. Leadwort eller dværg plumbago (Ceratostigma plumbaginoides) vokser fra 6 til 10 inches høj og breder sig aggressivt. Denne semi-stedsegrønne planter har lilla ny vækst, der modnes til grøn, derefter vender bronze i efteråret. Den blomstrer med små, stjerne-formet, lyse blå blomster i midsommer. Mat penstemon (Penstemon caespitosus) vokser fra 1 til 4 inches høj og danner en tyk tæppe af lilla-farvet blade. Denne evergreen blomstrer med dybe blå blomster i forsommeren og trives i klippefyldte og tørre steder.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com