Badekar hane lække

June 13

Badekar hane lække

Hvis dit badekar vandhane lækager, løser ændre patronen problemet. Badekar vandhane lækager opstår fordi sæler omkring vand fjorde knæk eller bryde. Selv når fuldt lukket, finder vandet en vej fra vandhanen hovedet ind i tuden. Dette er et hurtigt fix, tager omkring en halv time. Processen kræver kun de mest basale værktøjer og en lille viden om VVS begreber. Hvis du er i stand til at tage fra hinanden et dørhåndtag, er dette projekt for dig.

Instruktioner

•Drej for vandet til balje hane ved at lukke husets vigtigste vand ventiler, typisk i nærheden af vandvarmeren.

•Løsn de lille sekskantet hoved skrue nedenunder badekar hane håndtag med en unbrakonøgle. Denne skrue kan være placeret på toppen af håndtaget under en plastik hætte, samt. Fjern hætten og skru skruen med en unbrakonøgle.

•Træk håndtaget ud med hænderne og tage ud dome cap, motorhjelm eller låseringen, uanset hvilken del din vandhane bruger til at holde patronen i vandhanen kroppen. Brug store VVS tænger til at løsne disse dele, hvis det er nødvendigt. Nogle Moen vandhaner bruge et klip til at holde i patronen; der er ingen låsemøtrikken. Træk dette klip ud med tænger.

•Skub ud cartridge og indsætte en ny blækpatron i vandhanen kroppen. Udskift fastholdelsesfaktorer møtrik, dome, motorhjelm eller klip til at holde patronen på plads.

•Tryk på håndtaget på vandhanen stammer og gevind skrue i monteringshul i håndtaget. Spænd det med Allen skruenøgle.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com