Tager ammoniak ud klistret køkken snavs?

June 14

Tager ammoniak ud klistret køkken snavs?

Sticky køkken snavs kan dække dit køkken, hvis du ikke rense det regelmæssigt. Dette snavs er normalt rester fra madlavning olier og smør. Ammoniak er en almindelig ingrediens i hjem rengøring løsninger herunder køkken rengøringsmidler og glas rengøringsmidler. Det er i stand til at rense fedt pletter og køkken snavs.

Om ammoniak

Ammoniak er en sammensat indeholder kvælstof og brint. Det forekommer naturligt i jord, planter og i akvatiske systemer. Vi indtager naturlige ammoniak, når vi spiser frugt og grøntsager. Menneskeskabte ammoniak er et giftigt kemikalie, der bruges i rengøringsmateriel.

Ammoniak i rengøring

Ammoniak er mest almindeligt anvendt i glas rengøringsmidler. I virkeligheden, er mange glas rengøringsmidler simpelthen en blanding af ammoniak og vand. Ammoniak er også effektiv til at skære igennem fedt rester. Denne fedt rester kunne være belægning din ovn, kogeplade, vægge eller dine køkkenskabe.

Ved hjælp af ammoniak

Bruge ammoniak til at fjerne klæbrige fedt i dit køkken. Hvis du vil bruge det, bland en del ammoniak med en del vand. Spray opløsningen over snavs, indtil det er helt gennemblødt. Lad det sidde i flere minutter, inden skrubbe det ud og tørre rester. Hvis du er rengøring en ovn eller mikroovn, fylde en kop med vand og læg det inde i apparatet. Lad det sidde der i 24 timer før skrubbe indersiden af apparatet ren.

Sikkerhed

Ammoniak er en giftig kemisk. Således aldrig bruge det i et lukket område uden ventilation som dampene kan skade dine lunger eller irritere dine øjne, hvis det er koncentreret. Gemme altid det væk fra børn og kæledyr som indtager kan forårsage alvorlig sygdom eller død. Aldrig blande ammoniak med blegemiddel eller bruge det til at rense et område, der for nylig er blevet renset med blegemiddel. Blande to skaber en giftig gas, der er dødelig.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com