Sådan kontrolleres, hvis en Sump pumpen er i drift?

June 14

Sådan kontrolleres, hvis en Sump pumpen er i drift?

Når vandet bliver i kælderen når det regner eller når tunge sne smelter, bundkar pumpen skal gå. En operationel sump pumpen hjælper med at beskytte ejendom fra vandskader. En ny sump pumpen kan beslutte at afslutte tilsyneladende uden grund. Ældre pumpe kan stoppe med at arbejde. Brug et par grundlæggende husholdning værktøjer til at udføre nogle lige ud ad landevejen Kontroller for at bestemme, hvis din sump pumpen er i orden.

Instruktioner

•Åbn låg der dækker sump hul. De fleste sump huller har en metal rist eller anden form for louvered panel til at forhindre, at objekter falder ind i sump hul. Fyld en vandkande eller spand med vand; langsomt tømme vandet ned i sumpen hullet. Sump pumpen float bør stige med niveauet af vandet. Pumpen skal tænde.

•Tag sump pumpen. Kontrollere stikkontakten, der giver pumpen med elektricitet. Tilslut et arbejde lys eller andet elektrisk apparat. Tænde den. Hvis ingen aktuelle strømme til stikket, check til en afbryder kontakten til den slukkede position i boksen breaker.

Slå sump pumpen float skifte når flyderen nægter at flytte med det stigende niveau af vandet. Brug et kort stykke træ til at flytte flyderen opad, et par inches ad gangen. Når flyderen stiger og undlader at aktivere motoren, vil sump pumpen ikke fungere som designet.

Tips & advarsler

  • Nogle sump pumper har en reset-knappen eller knappen på den pumpe motor. Bruge en lommelygte til at gøre nulstille markeringer mere synlige.
  • Flytte flyderen op og ned med din hånd. Dette er en sidste udvej test. Bevægelsen kan rense beskidt switch kontakter og gøre pumpen starte.
  • For at forebygge elektrisk stød skal du slukke elektriciteten før arbejde på elektriske linjer eller stik.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com