Simpelt hjemmelavet Dam filtre

June 15

Simpelt hjemmelavet Dam filtre

Opbygning af simple hjemmelavede Dam filtre kan hjælpe holde omkostningerne nede for din baghave vandhaven landskabspleje projekt. Lige så effektive som store-købte modeller, gør det selv-Dam filtre giver både biologiske og mekaniske filtrering for at holde Dam vand klart og sundt.

Materialer

De korrekte materialer gøre hele forskellen i hjemmelavet Dam filter effektivitet og let af bygningen. Start med et stort plast badekar eller spand med tætsluttende låg. Denne beholder kan være formet i en dykkede filtreringssystem. Indsamle forskellige filter medier materialer som små sten, plast bolde som wiffle golfbolde eller købt bio bolde og filter mat eller tandtråd. Materialer som løs-pack quilt pladevat kan bruges som godt. Du vil også brug for et stykke plastik skærm.

Afhængigt af opsætning af din Dam filter og pumpe mekanisme, vil du også kræve forskellige slanger og rør, såsom PVC-rør. Deres bredder og længder vil afhænge af størrelsen af åbningen på pumpen og størrelsen af din dam.

Byggeri

Begynder ved at skære et stort hul i låget af spanden eller plastik balje med en hobbykniv. Dette er, hvor vandet vil flyde ind i hjemmelavet Dam filter, så det burde være stort. Omhyggeligt måle diameteren af rør eller slange du vil vedhæfte til dammen pumpen og derefter skære et hul til det på den side af den plastikbeholder. Dette hul skal være i nærheden af bunden af en side.

Brug fisk-venlige fugemasse, f.eks et akvarium, vedhæfte PVC-rør eller slange i hullet på siden af filterboksen. Denne slange skal være lang nok til at nå Dam pumpen når placeret i vandhaven. Brug den samme fugemasse til at vedhæfte plast skærmen til indersiden af den øverste låg, så det dækker hullet helt.

Opsætning af den hjemmelavede Dam Filter

Før du placerer filteret simpelt hjemmelavet dammen i dammen, tilføje filter medier. Start med et lag af små sten et par inches tyk. Stenene bør være kantede at opretholde god plads mellem dem for vand at passere igennem. Hæld de plast wiffle eller bio bolde i filteret næste. Disse vil give masser af areal for gavnlige bakterier til at vokse på. Disse kolonier er afgørende for at fjerne farlige kemikalier som ammoniak fra Dam vand.

Slut filter medier pakke med floss, filter mat eller quilt pladevat. Luk låget af beholderen tæt og vedhæfte alle slanger eller rør, hvis ikke allerede har gjort. Synker beholderen i en tilgængelig del af vandhaven og tillader det at fylde med vand helt før du slår Dam pumpen til at begynde at trække vand gennem denne enkle, men effektive, hjemmelavet Dam filter.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com