Sådan Fix en Doorbell dækning

June 15

En doorbell dække har den vigtige funktion at beskytte de elektriske kontakter fra de udvendige elementer. Da knappen apparater er næsten altid placeret udendørs, er det vigtigt at inspicere dørklokken cover med jævne mellemrum for at se, at enheden er at beskytte elektriske indholdet korrekt. Det er muligt, at du ikke kan mærke, at dækslet doorbell er beskadiget indtil doorbell stopper fungerer korrekt. Begge disse muligheder er omtalt i følgende artikel.

Instruktioner

Sådan Fix en Doorbell dækning

•Træk dækslet ud. Dørklokken dække sandsynligvis vil blive holdt på plads af to små skruer, der er indsat direkte i træ dørkarmen. Uanset hvad problemet er med den udvendige del af din doorbell, bliver den første af arbejdsplanen at Fjern dækslet og undersøge funktionen af din doorbell, herunder dækslet. Hvis dækslet er beskadiget eller forkert installeret, kan problemer med ledninger udvikle.

•Undersøg dækslet til at se at det er solid og ikke utæt. En krakket dækning kan repareres eller udskiftes. For at reparere en beskadiget dørklokken cover, renses grundigt med et lille stykke sandpapir eller smergel klud. Anvende en tynd linje af epoxy på indersiden af dækslet. Sørg for at bruge den slags, der kommer i to separate rør og bliver blandet på stedet. Bland en lille mængde af epoxy og anvende det til knæk langs indvendigt overflade af dækslet. Lad epoxyen tørre.

•Applicer et tyndt lag af silikone caulk til ydersiden af den dække knæk. Dette vil fungere som en fugemasse og vil tilføje nogle bindende kraft til forsiden. Du kan udglatte silikone med din finger til at sørge for, det dækker hele revnen.

•Før du Sæt dækslet tilbage på test på dørklokken til at se om det virker korrekt. Hvis doorbell ikke fungerer, skal du håndtere de elektriske komponenter. Ellers kan du fortsætte med opgaven at reparere dækslet. En simpel wire tester vil lade dig vide, hvis der er en elektrisk nuværende der gør det så vidt knappen apparater.

•Kontrollér kontaktoverfladen mellem doorbell dækning og siden af bygningen for at sikre, at dækslet er skaber en tæt forsegling, der effektivt holder ud alle fugt og støv. Dette kunne være et andet problemområde.

•Sand både træ og bunden af dørklokken coveret for at sikre begge overflader er glat og ren.

•Reattach cover til udendørs overfladen ved hjælp af de samme skruer. Hvis du ikke føler skruerne bide Når du strammer dem ned, erstatte skruerne med et par, der er lidt længere.

•Seal det sted, hvor dækslet kommer i kontakt med bygningen med silikone caulk. Du kan også sætte en dab af caulk på toppen af hovedet af skruerne efter de er blevet strammet mod forsiden af coveret.

Tips & advarsler

  • Visse dele af landet kan blive udsat for problemer forårsaget af et meget vådt klima. Placeringen af doorbell på bygningen kan have indflydelse på hvor godt de doorbell funktioner.
  • Det er en meget god ide at kontrollere, eller selv rense de elektriske kontakter, mens låget er slukket og de elektriske dele er udsat og synlig.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com