Sådan installeres en radiator termostat

June 15

Radiator termostater er mere effektiv end nogensinde før, så du kan programmet dage og tider hvor temperaturen bør være varmere eller koldere. Hvis du vælger at installere en programmerbar termostat, er det værd at investeringen. Programmerbare termostater lader dig gemme op til 33 procent på din månedlige regninger, som kan hurtigt tilføje op. Termostaten betaler i sidste ende for sig selv plus nogle. Uanset om du har en gasvarmer eller et elektrisk varmeapparat, er processen med at installere en radiator termostat den samme.

Instruktioner

•Locate VVS-enhed circuit breaker i dit kredsløb boks og slå det fra. Forlader det på under installationen termostat kunne blæse den transformer, som enheden HVAC modtager strøm fra.

•Find de skruer, der Fastgør din eksisterende termostaten på væggen og Skru dem. Trække den eksisterende termostat ud af væggen.

•Løsn skruen terminalerne på bagsiden af din eksisterende termostat. Disse skrue-terminaler er hvor HVAC ledninger forbinder med din termostat. Løsne skruerne lidt, uden at tage dem af helt, derefter trække hver ledning ud af den eksisterende termostat til at bryde forbindelsen. Gør opmærksom på, hvordan hver ledning tilsluttes på bagsiden af din eksisterende termostat før du afmonterer det, bare i tilfælde du skal bruge den som reference.

•Mark placering af din nye radiator termostat, som bør være i om det samme sted som den gamle, da det er, hvor dine ledninger er. Mark, hvor du nødt til at pre bore for termostat mount. Hvis din nye termostat er mindre eller en anden form end din gamle termostat, kan det være nødvendigt at tilføje touch-up maling til væg, før du installerer din nye radiator termostat.

•Sæt montering forankrer ind i væggen, først ved hjælp af en boremaskine og et borehoved omsluttet montering ankre pakke. Brug drill bit for at bore hullet, og indsæt derefter montering ankre. Hammer montering ankre, indtil de sidde flush mod væggen.

•Tilslut din HVAC ledninger til din nye radiator termostat. Farvekodede kabler gøre processen let, fordi den røde ledning tilsluttes den røde terminal; den grønne ledning tilsluttes den grønne terminal; den gule ledning tilsluttes den gule terminal og den hvide ledning tilsluttes den hvide terminal. Hvis du ikke har et farvekodet system, henvise til den måde din tidligere termostaten tilsluttet VVS-enhed og bruge det som en guide.

•Drill skruer gennem din programmerbare radiator termostat og til montering ankre. Montere din nye radiator termostat på væggen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com