Sådan Care for mødre i containere

June 15

Sådan Care for mødre i containere

Krysantemum, eller mums, er attraktive blomsterplanter, der tilhører kurvblomstfamilien. Sprød blomstrer i nuancer af orange, lavendel, røde, pink og gul vises normalt i November for at lysne det kedelige landskab og signalerer ankomsten af vinteren. Vokse lav vedligeholdelse mums i containere for at tilføje et stænk af frisk farve til en indendørs eller udendørs spot. Med ordentlig pleje, vil dine planter fortsætte med at blomstre i hele efteråret.

Instruktioner

•Sæt den indkapslede mums i en udendørs spot det er udsat for fulde sollys. Hvis voksende dem indendørs, sted pot i nærheden af et vindue udsat for lys men indirekte lys, med dagtimerne temperaturer mellem 70 og 75 grader Fahrenheit og natten temperaturer mellem 60 og 65 grader Fahrenheit. Placer den potteplante fra enhver kilde, opvarmning eller køling.

•Kapacitet mums regelmæssigt for at forhindre, at jorden tørrer ud, helst tidligt om morgenen. Overrisle jorden dybt to til tre gange om ugen; Potteplanter mums trives i jævnt fugtig jordbund.

•Når den indkapslede plante en velafbalanceret, 10-10-10 gødning en gang om måneden, undtagen fra November til januar. Følg producent retning for doseringen at undgå over befrugtende anlægget. Vande planten, før og efter anvendelsen af gødning for at forhindre, at rødderne fra brændende.

•Pinch off brugt eller døde blomster fra anlægget så hurtigt som muligt at forhindre dem i at dreje i frø. Fjerne blomstrer flush mod stammen til at fremme anlægget til at producere mere blomstrer.

•Tillad af potteplanter mor at blive hvilende i løbet af vinteren. Plant mums i jorden i slutningen af efteråret, hvis temperaturen i din region falde under frysepunktet. Spredes et dybt lag af økologiske muld over mums at beskytte dem mod frysning. Alternativt kan du bringe de indkapslede mums indendørs om vinteren og placere dem i nærheden af en solrig vindue.

•Prune mødre i det tidlige forår, før nye vækst vises på planterne. Klip tilbage højere stammer ned til 1 til 1 1/2 fod med skarpe saks så planten vokser busket. Indsamle vragdele, døde blade eller kronblade fra bunden af anlægget til at opretholde æstetik.

Tips & advarsler

  • Plante mums i godt afdrypning, erhvervsmæssig jord eller en blanding, der består af sphagnum, organisk kompost og pottemuld.
  • Lad ikke beholderen jorden blive tørre mellem vanding eller mor anlægget vil visne.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com