Sådan Fix Pop-Up Sheetrock skruer

June 15

Sådan Fix Pop-Up Sheetrock skruer

Sheetrock eller gipsvæg skruer bruges til at knytte tungere 5/8-inch plader af gips loft, i stedet for drywall negle. Skruerne er installeret, så skruehovedet indrykker drywall overflade papir, men ikke bryde det. Hvis loftet tværbjælke har rådnet eller skrue skaft er brudt, men kan drywall synke eller hænge fra tværbjælke. Dette resulterer i skruen dukker op, eller kommer fra overfladen af drywall. At fjerne skruen og erstatte det er en nem proces, men drywall har også skal repareres, som kræver tørretid.

Instruktioner

•Fjern affyret-oppe drywall skruer ved at indstille en boremaskine pistol til reverse-tilstand og placere borehoved i skruehovedet. Når alle problem skruer er blevet fjernet fra drywall, køre en stud finder langs drywall overflade og markere midten af loftet joist(s). Kør derefter en lige blyant linje på gipsvæg overflade, langs midten af joist(s). Skrue 2-tommer drywall skruer langs blyant linjer, afstand mellem dem 4 inches fra hinanden. Ikke bore huller hvor de gamle skruer blev installeret. Sørg for at skruehoveder ikke bryde overfladen af drywall, men blot led det.

•Pour nogle drywall sammensatte i en gipsvæg bakke, og bruge en 4-tommer drywall kniv til at smøre sammensat over den nyinstallerede skruehoveder. Vent til sammensat at tørre.

•Sand de sammensatte områder, hvilket gør overfladen glat. Anvende primer og maling til området for at binde det sammen med de omkringliggende farveskema.

Tips & advarsler

  • Ren drywall kniv og bakke med sæbevand, mens sammensat har endnu til at indstille.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com