Kreativt interiør designideer til keramiske mosaik Natursten fliser

June 15

Keramisk, glas mosaik og sten fliser bruges ofte i boligen som backsplashes, Brusevægge og gulve og bordplader, og for indramning pejse. Kreative og unikke rører kan føjes til de områder, disse fliser er almindeligt anvendt ved hjælp af forskellige farver af fliser og gør områder, der afspejler boligejernes smag.

Backsplashes

Keramik, sten og glas mosaikfliser anvendes oftest som backsplashes. Backsplashes er væggen områder mellem bordplader og overhead kabinetter. Boligejere sted normalt fliser som backsplashes, fordi de er lettere at rengøre end malede vægge. For at gøre en keramisk, mosaik eller sten flise backsplash mere kreative, arrangere forskellige farver til at matche med indretningen af køkkenet eller bruge fortrykte fliser med mønstre eller billeder på dem.

Brusekabiner

Brusekabiner kan være dekoreret kreativt på samme måde som backsplashes. Ved hjælp af fliser i forskellige farver og teksturer i en bruseniche gør det skiller sig ud fra andre brusere i nabolaget. Tekstureret stenfliser gøre badeværelset føler jordnær og rolig og kan give en person en illusion af brusebad i et vandfald.

Pejse

Sten fliser ser også stor omkringliggende pejse. Husejere bør bruge fliser der er resistente over for høje temperaturer. Mosaik fliser kan bruges til at oprette symboler, familie kamme og monogrammer ved pejsen.

Øer og bordplader

Bruge forskellige farver og tekstureret fliser til toppen af køkken øer eller tællere. Brudt flise stykker arrangeret i tilfældig design skabe et individuelt look på de øverste overflader, eller dækker de udsatte sider af øer. Prøve at anvende forskellige Natursten fliser på øerne i hjem med andre elementer, rustik indretning.

Gulvmåtter

I stedet for at købe gulvmåtter, gør din egen permanent måtter ved at placere en lille rektangulær sektion af flise foran din ydre døre, på siden af dit hjem. Bruge forskellige flise typer og forskellige farver, eller udskrevne fliser med billeder, design eller bogstaver, som du vil bruge til at gøre op din flise velkommen mat. Overveje at skrive sådanne ting ud af fliser som "Velkommen til hjemmet af The Penningtons."


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com