Hvordan man opbygger en Yard springvand

June 16

Hvordan man opbygger en Yard springvand

Værftet springvand er knudepunkter i din landskab. Opbygge et springvand i din yard med terrassen asfaltudlæggere. Bruge en enkelt lodret lag af asfaltudlæggere som en accent i din værftet, eller bygge springvand med to eller tre side-af-lag for at give mulighed for siddepladser langs toppen af hver side. Terrassen asfaltudlæggere er ensartede i størrelse, så design springvand med lige linjer, som i en firkant eller et rektangel. Dette vil eliminere behovet for at skære asfaltudlæggere og vil gøre bygge din værftet springvand endnu enklere.

Instruktioner

•Excavate del af jorden hvor du planlægger at placere din værftet springvand. Fjerne græsset og rock eller rod snavs ned til jorden. Sørg for, at området er niveau.

•Mix mørtel og spredes et tyndt lag langs den udgravede jord. Lægge en række af asfaltudlæggere langs udkanten af mørtel, presning pavers til mørtel. Påfør et tyndt lag af mørtel til indvendigt kant af hver brolægger. Lægge en anden række af asfaltudlæggere ved siden af den første række, at trykke på asfaltudlæggere i mørtel på jorden og ind i mørtel på pavers. Du bør have et dobbelt række af asfaltudlæggere som bunden af din værftet springvand struktur.

•Spread et tyndt lag mørtel på toppen af rækken af asfaltudlæggere. Lægge en anden række af asfaltudlæggere på toppen af den første række, placere dem vinkelret på dem på den første række. Dette vil gøre din springvand stærkere, så du kan bruge det som siddepladser. Placer hver efterfølgende række asfaltudlæggere vinkelret på rækken før det. Opbygge gården springvand så højt som du kan lide, men Anbring ikke den øverste lag af asfaltudlæggere endnu.

•Klippe en del af plast Dam liner til at passe inde i springvandet strukturen. Placer lineren, så den øverste kant af plast passer på den øverste række af asfaltudlæggere. Placer mursten i hjørnerne på liner at holde det på plads inde i springvandet. Lim liner til toppen af asfaltudlæggere med vandtæt konstruktion klæbemiddel.

•Tilføj endnu et tyndt lag af mørtel blandes til toppen af dammen liner og lægge den sidste række fliser.

•Sæt springvandet hovedet til fountain pumpe og udvide den. Hvis hovedet toppen af springvand-hoved ikke når op på toppen af din springvand, gøre en mursten stå inde springvand til ophøje pumpen. Placere pumpen inde i springvandet værftet. Kør den elektriske ledning over bagsiden af springvand væg. Fyld springvandet med vand.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com