Indendørs plantearter

June 16

Indendørs plantearter

Indendørs plantearter bringe et strejf af udendørs farve og liv til dit hjem. Planter også ren luften indendørs som de filter ud gasser og give off ren ilt. Vælg din indendørs plantearter med plads og belysning i tankerne for sunde, attraktive vækst.

Belysning

Kontroller lyskrav for enhver indendørs plantearter, og dette krav med hus belysning. De fleste lys er inden for 4 til 8 fod fra vinduerne. Den stærkeste lys er i syd eller vest mod vinduet. Må ikke antage, at en plante vokser godt i en høj-lys miljø, da de fleste indendørs plantearter stammer i skyggen af en tropisk skov.

Fugtighed

Huse har ringe mængder af fugtighed og virke som en ørken til tropiske planter. Tropiske arter kræver fugtighed indendørs til at blive boostet med enten en cool luftbefugter eller en pebble bakke. Hvis tropiske arter lider af brune blade, er luftfugtigheden for lav for dem at vokse godt.

Typer

Stedsegrønne blade arter, som vokser godt indendørs, ifølge University of Arizona udvidelse, omfatter kinesiske evergreen, cast-iron plante og bambus palm. Nem at dyrke planter er spider planter, asparges fern og Boston bregne. Aloe vera, jade plante og burro's hale er planter, der kræver lidt fugtighed og lys.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com