Den bedste sæbe for ufærdige møbler

June 16

Du kan have ufærdige møbler i dit kontor, stue eller endda dit køkken. Fra computer skriveborde til accent tabeller, kan du købe ufærdige møbler til næsten alle rum i dit hus eller virksomhed. Ufærdige møbler er billigt, let at pleje og kan males, hvis du ikke kan lide finish. Den bedste sæbe for ufærdige møbler er en ammoniak, vand og eddike løsning.

Rengøringsmiddel

Mix 1 gallon af varmt vand, 1 kop af ammoniak og 1/2 kop hvid eddike i en spand. Rør løsningen med et krat pensel. Den ammoniak, vand og eddike løsning vil ikke warp eller beskadige det ufærdige træets overflade. Løsningen vil fjerne støv, snavs og kage på snavs

Rengøring

Anvende ammoniak, vand og eddike løsning til den ufærdige træets overflade med en svamp eller klud. Skrub ned træets overflade og bruge mindre kraft til at fjerne enhver kage på pletter og snavs. Skyl den ufærdige træets overflade med en klud dyppet i varmt vand. Sørg for du vride ud eventuelle overskydende vand fra kluden og skyl træets overflade helt.

Tør stykke af ufærdige møbler med en bomuld klud eller papir håndklæder til at absorbere overskydende vand. Lad ikke løsningen eller enhver vand sidde på træets overflade. Ufærdige møbler absorberer vand hurtigt. Så, du har brug at arbejde hurtigt for at absorbere skyllevandet fra træets overflade.

Tips

Den ammoniak, vand og eddike løsning kan også anbringes i en sprayflaske og bruges til daglig eller ugentlig rengøring af dine ufærdige møbler og andre ufærdige overflader. Brug en tragt til at hælde løsningen i en sprayflaske. Styrken af løsningen vil svække over tid, så det er bedst at bruge løsningen inden for en uge. Ryst sprayflaske forsigtigt for at blande ingredienserne og derefter spray opløsning på ufærdige træets overflade.

Hvis din brik af ufærdige møbler har pen eller markør mærker på det, skal du bruge en 150-grus stykke sandpapir til let sand mark væk før du Rengør overfladen. Du kan også sand træets overflade for at gøre den ufærdige træ, skinnende og som ny.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com