Hvordan kan jeg fortælle hvilken slags bambus plante jeg har?

June 16

Hvordan kan jeg fortælle hvilken slags bambus plante jeg har?

At identificere specifikke typer af bambus planter kan være en bedragerisk vanskeligt forehavende. Over 1.000 forskellige typer af bambus er blevet dokumenteret, og ofte kan man kun skelne mellem typer af bambus med et forstørrelsesglas. Trods denne udfordring er det ikke svært at indsnævre den basale form af bambus plante, som du har. Yderligere specifikation af din bambus type kan være udfordrende, men med nogle beslutsomhed og de rigtige værktøjer og ressourcer bør du kunne identificere dit anlæg.

Instruktioner

•Observe vækstmønster af dit bambus plante. Hvis din plante tendens til at vokse i tætte klumper, er det en type af sammenklumpe bambus. Hvis det breder sig ind i det omgivende rum, er det en form for løb bambus.

•Note vækst i din bambus plante. Hvis din bambus vokser hurtigt, er det enten en type kører bambus eller det er en tropisk clumper. Hvis den vokser meget langsomt, er det en kold-Jokke arter.

•Brug din temperatur zone kort til at bestemme din zone. Kører bambus og kolde-Jokke bambus kan vokse i zone 5 områder. Kolde-Jokke bambus vil ikke vokse i varmere områder. Kører bambus kan vokse i meget varmere, tropiske zoner. Tropiske sammenklumpning bambus kan kun vokse i zoner 8 og 9.

•Brug et forstørrelsesglas og bambus identifikation guidebog til yderligere at specificere, hvad slags bambus plante du har.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com