Sådan opbevarer hvede bær

June 16

Sådan opbevarer hvede bær

Hvede bær er hele hvede kerner og tilbyder mange ernæringsmæssige fordele, da de indeholder kulhydrater, B-vitaminer, jern, fibre og protein. Når kogte, er de sej med en nøddeagtig smag, der er populær i salater, grøntsagsretter, supper eller brød. Derudover hvede bær har en længere holdbarhed og kan nemt lagres, hvilket gør dem ideelle for både fødevarenødhjælp opbevaring samt daglig brug. For at få mest muligt ud af din hvede er bær, lagre dem korrekt afgørende. Hvede bær kan findes både færdigpakkede og i bulk på naturlige fødevarer butikker.

Instruktioner

•Pour hvede bær i en beholder med en lufttæt låg. Holde et køligt, tørt, mørkt sted som et spisekammer, kolde opbevaringsrum eller kælder.

•Sæt hveden bær i en lufttæt beholder og opbevares i køleskab, hvis du bor i et særligt varmt eller fugtigt klima.

•Opbevar kogte hvede bær i en overdækket beholder i køleskabet i op til seks dage. Kogte hvede bær kan også opbevares i en forseglet pose i fryseren i op til fire måneder.

Tips & advarsler

  • Når du køber hvede bær i løs vægt fra en butik, skal de opbevares i en overdækket beholder. Kernerne skal have en ensartet farve, og der bør ikke være nogen avner synlige.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com