Hjemmelavet messing polsk

June 16

Hjemmelavet messing polsk

Messing er en charmerende metal men let oxiderer og mister glans og pulserende metallisk farve. Du kan købe mange produkter for at rense og polere messing, samt talrige messing protectants til langsom oxidation. Men der er flere måder at rense, polere og beskytter messing med hjemmelavet, naturlige løsninger.

Ren og polsk

Sure stoffer er perfekt til rengøring og polering af messing til at bringe den naturlige skønhed af metal. Sure stoffer, der findes rundt omkring i huset omfatte eddike og citronsaft. En af disse væsker vil fjerne plette fra messing.

En blid slibende vil forsigtigt polske messing uden at efterlade ridser i blødt metal. Fælles husstand pulvere som bagepulver eller majsstivelse er perfekt til soft touch kræves til rent metal uden at forårsage skade. Ru slibemidler, som bordsalt, der ikke er gode valg til polering messing. Kornene er for stor og efterlade mange ridser i blødt metal. Selvom du kan finde mange referencer til at bruge salt, er resultaterne mindre end ønskeligt. Hvis du allerede har renset din messing med en grov slibende, som bordsalt, polsk med bagepulver eller majsstivelse fjerne ridser lavet på metal af den grove slibende.

En perfekt hjemmelavet messing polsk vil omfatte enten hvid eddike eller citronsaft med nok bagepulver eller majsstivelse til at skabe en pasta. Hvis du vælger eddike med bagepulver, Husk at blandingen vil reagere, når det er blandet. Bland bagepulver i eddike langsomt til at forhindre, at gøre et stort rod, når de to ingredienser reagere og oprette skum.

Brug en blød klud med en lille mængde af blandingen, og gnid hele overfladen af messing. Polsk forsigtigt at fjerne plette og bruge forskellige dele af kluden og en ny ren klud tørre efter behov til helt væk plette på messing.

Beskytte til langsom Oxidation

Plette oprettes, når overfladen af messing reagerer med fugt og ilt. Denne proces kan blive bremset ved at anvende en belægning på messing til mindskelse af eksponering af metal til fugt og ilt. En hjemmelavet løsning er at tillade messing til tørre fuldstændigt og gnid en lille mængde af olivenolie på alle overflader af messing. Aftørre overskydende og polsk med en ren, blød klud.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com