Sådan fjerner vanvittigt lim fra en overflade

June 17

Skøre lim er også undertiden benævnt Super lim eller Krazy lim. Denne lim er stærkere end gennemsnitlige lim, hvilket gør det praktisk for at bruge i craft-projekter eller at fastsætte en brudt figur. Men hvis den skøre lim får på et eller andet sted du ikke ønsker det, kan det være svært at fjerne. Hvis det sker, skal du vide, hvordan man få limen ud af overfladen uden at beskadige den.

Instruktioner

•Blot op så meget af i vanvittigt lim som du kan, når du først spill det ved hjælp af en køkkenrulle. Gøre dette øjeblikkeligt på enhver overflade, at limen landede på. Det er vigtigt, at du ikke gnide, bare skamplet. Gnide vil kun sprede den vanvittigt lim, så det er sværere at få.

•Pour acetone på et rent stykke køkkenrulle og prøve det på enhver træ eller stof overflade før du bruger det. Det kan misfarve visse stoffer. Det skal være fint på glas og metal overflader.

•Indstil acetone vædet køkkenrulle over den skøre lim og lad det sidde, indtil den skøre lim bliver blødgjort. Derefter tørre op den skøre lim med en ren tør køkkenrulle.

•Anvend en hobbykniv til at forsigtigt skrabe op den skøre lim fra overflader, der ikke kan modstå acetone. Ifølge køkkenbordet speciale, kan du indstille din klinge til lav og skrabe parallelt med overfladen. Dette giver dig mere kontrol, så du ikke ridse overfladen.

•Hold en isterning over den skøre lim på ethvert stof overflader kan du har droppet lim på. Afvente den skøre lim til at hærde helt. Hvis du ikke kunne skrabe skøre limen ud med hobbykniv før, vil du være i stand til nu.

Tips & advarsler

  • Brug ikke væv til at skamplet op skøre limen. Det vil holde sig til den skøre lim i stedet for at fjerne den.
  • De gør maling skrabere til glas, hvis du ikke kan få skøre limen ud af en glasoverflade med bare acetone. Det er bedre at bruge det på glas end en hobbykniv. Der er mindre af en chance for du vil ridse glasset.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com