Hvordan til at gære Portulak

June 17

Portulak er en lille, grøn plante, der kan findes voksende vilde hele USA. Robust og hårdfør, sine vidtstrakte vækst vane kan være invasive, og mange betragter Portulak ukrudt. Mens enhver plante, der vokser, hvor det ikke er ønskede kan være generende, kan gartnere vil genoverveje at fjerne Portulak fra deres værfter helt. Portulak er også en nærende, lækker urt, som tilføjer en flavorful touch til salater, sandwich og supper. Overskydende Portulak kan bevares gennem gæring. Denne proces fremmer væksten af gavnlige mikroorganismer samtidig forhindrer udvikling af bakterier, der forårsager mad til at forkæle.

Instruktioner

•Vælg en passende beholder. For store mængder af Portulak, vælge 1 - til 3-gallon beholdere fremstillet af glas, sten, keramisk eller mad-grade plast. Disse materialer er nonreactive og vil ikke blive påvirket af gæringsprocessen. For mængder kan mindre end 5 pounds, store konservering krukker bruges. For vellykket gæring holdes pruslane i en ilt-frit miljø, så en tætsiddende låg er afgørende. Hvis ikke låg kan findes, kan krukker eller crocks dækkes med glas pie pander eller tallerkener.

•Klippe Portulak i 1 til 2-tommers stilke. Pack stilke stramt ind i den valgte container, udfylde det inden for 2 inches af toppen.

•Pour 2 Potter vand i en stor kasserolle. Tilsæt 1 kop salt og rør godt. Placer blandingen over medium varme og rør, indtil alle af salt er helt opløst. Denne løsning er kendt som saltlage.

•Overførsel saltvand til containere, hælde det langsomt over Portulak. Gøre mere saltlage, hvis det er nødvendigt at sikre, at alle stilke er helt neddykket.

•Dæk containere og læg dem i et køligt, mørkt sted. Lad Portulak hvile i 24 timer og derefter vurdere visuelt stilke. Fjern låget fra beholderen og tilføje flere saltlage, hvis det er nødvendigt, til at dække skuddene. Sæt det øverste låg og opbevar Portulak for mindst en uge før du spiser. Gærede Portulak kan opbevares sikkert i saltlage i op til seks måneder.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com