Hvordan man laver en glidende Gate

June 17

Hvordan man laver en glidende Gate

En glidende gate kan være manuel eller automatisk, træ eller metal, store eller små. Denne artikel beskriver hvordan man laver en simpel, manuelt betjente glidende træport måling 4 fod høj og 6 fod lang. Gate hardware består af to V-hjul med montering bolte, en rulle track, to guide ruller og en gate prop. En fuldautomatisk gate ville kræve en elektrisk forsyning (enten hårdt kablede eller solar drevet) og en mere kompleks Hardwareopsætning og installation.

Instruktioner

Hvordan man laver en glidende Gate

•Brug et målebånd, blyant og cirkulær så at markere og klippe et stykke krydsfiner 45 inches høj og 69 inches lang. Der vil tillade krydsfiner til at passe ind i 4 af 6 fods træramme.

•Anvend en rundsav indstillet til en lavvandet skæring dybde (1-3/4 inches) til at skære en fuge i kanterne af 2 x 4 tommer bestyrelser. Gøre rillerne samme bredde som den krydsfiner tykkelse (hvis du bruger 1/2-tommer krydsfiner, gøre en 1/2-inch bred rille). Center groove på kanterne. Gøre flere passerer med sav til at fjerne alle træets fra rillerne. Disse riller vil holde krydsfiner i rammen.

•Brug målebåndet, tømrer square og blyant til at markere og skære de fire stykker af rillede bestyrelser med 45 graders vinkler på hver ende af rammen. De øverste og nederste stykker vil være 6 fod lange på det længste sted af vinkler; side-stykker vil være 4 fod lange på det længste sted. Markere vinklerne, så den kortere længde er på siden med rillen du skære tidligere. Brug geringssav til at skære de 45-graders vinkler for at sikre præcise udskæringer.

•Skub de rillede boards på hver side af krydsfiner, således at 45-graden skærer passer sammen i hjørnerne. Når du er tilfreds med pasform, fjerner boards, sætte trælim på krydsfiner kanter og glide bestyrelser tilbage på plads.

•Drill 3/8-inch huller omkring 1 fod fra hinanden rundt inde i rammen, således at boltene passerer gennem rammen og krydsfiner i rillerne. Lederne af transport bolte vil trække ind i skoven; Placer skiver under nødder for at undgå nødder fra at synke ind i skoven, når strammet.

•Dæk gate grundigt med udvendig-grade maling eller pletten og lad det tørre. Applicer mindst to lag. En langvarig fugt barriere er nødvendig, beskytte træet mod forfald. Det er nemmere at male gaten før den glidende monteringsdele.

•Sæt den 4-tommer diameter V-hjul til bunden af rammen gate. Bor et hul for hvert V-hjul 1 fod fra hver ende af porten og 1 tomme fra bunden. der vil efterlade 1-tommer clearance nederst på porten. Justere placeringen af hullet op eller ned for at justere mængden af clearance, men forlader mindst 1-tomme plads ovenfor eller nedenfor huller til at forhindre, at træet fra opdeling.

•Anbring gate i gate åbning til at bestemme den endelige placering af hjulene. Montere 12 fod af V-formede roller spor til gulvet eller på jorden direkte under V-hjul, seks fødder foran porten åbning og de seks andre langs hegn eller mur hvor åbnede porten vil glide. Bruge konkrete skruer til at installere sporet til murværk gulve (du skal muligvis hælde beton sidefødder til udendørs installationer vedhæfte sporet til jorden).

•Installer de to guide ruller langs hegnet åbningen af porten til guide toppen af porten, som det glider åben eller lukket. Placer en nær åbningen og en anden om halvvejs langs sporet hvor åbne porten vil hvile. Rullerne vil hjælp opbevare gaten opretstående og vil hjælpe det bevæger sig i en lige linje, mens det har at være åbnes eller lukkes. Installere ekstra ruller, efter behov (såsom i blæsende områder).

•Sæt gate proppen på muren eller hegnet ca 6 fod fra enden af den lukkede port. Proppen er designet til at fange og stoppe porten, når det åbnes. Du kan gøre en simpel prop af rester af 2 x 4 tilovers fra rammen, men fjederbelastede propper vil fungere bedre.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com