Hvordan til at sænke pH i et spabad

June 17

Hvordan til at sænke pH i et spabad

Anbefalet pH-niveau for dit spabad er 7,2 til 7,8. På dette område klor er mest effektiv og spaen er mest behageligt for badende. På højere eller lavere pH niveauer er vandet irriterende for øjnene og huden af badende og spa udstyr. Hvor ofte du har brug at justere pH-værdien afhænger af kemikalier du brug, og hvor meget du bruger din spabad.

Instruktioner

Test pH-værdien

•Test vand i dit spabad med en pH test kit før du tilføjer nogen kemikalier. Dyp en teststrimmel i spa vand og sammenligne farven til at læse på pakken for at bestemme start pH i din spa vand. Du kan bruge en løsning pH kit ved at følge nedenstående trin.

•Rinse pH prøvebeholder fra løsning pH test kit i spa vand. Fyld beholderen til den markerede linje med vand der dækker celle med en fingerspids og dypper det i poolen, holde det en fod eller mere under vandoverfladen. Fjerne din fingerspids og lade beholderen at fylde med vand. Jiggle container for at fjerne ekstra vand.

•Føj nummer dråber indikatoropløsning ordineret af pH test instruktion. Dække cellen pH med låg og slå det op og ned flere gange for at blande vand og indikator løsning.

•Sammenligning farve for eksempel med de farve behandlinger på testkit. PH spa vand læses som den værdi, der er nærmest i farven standard aflæsninger. Sammenlign farvenuance, ikke intensitet.

Sænke pH

•Drej på spaen pumpe og cirkulere vandet. Holde vandet cirkulerer indtil pH er ønskeligt

•Indstil mængden af syre til at tilføje til spabad, baseret på den oprindelige pH-læsning og instruktionerne for dit produkt. Spabad brug, vil en lille mængde af pH decreaser normalt være nok. Tilføj mindre, end du forventer, at få brug for i første omgang; Det er nemt at tilføje flere senere. Tilføje pH decreaser direkte til spa vand.

•Circulate spa vand i 15 minutter før du tager en anden pH-læsning. Hvis pH er stadig for højt, tilføje en anden lille dosis af pH decreaser og cirkulere igen.

•Fortsæt tilføje små mængder af pH decreaser, cirkulere og test pH, indtil den er på den ønskede række 7,2 til 7,8. Hvis du overskridelse, tilføje en lille mængde af pH increaser at bringe pH-værdien igen. Med tålmodighed og praksis vil du hurtigt lære hvor meget at tilføje til din størrelse spa.

Tips & advarsler

  • Saltsyre eller saltsyre anvendes til at sænke pH i pools. Disse kemikalier er stærkt og meget hurtigt ændre pH i en lille mængde af vand, såsom et spabad. Kommercielle fortyndinger kendt som pH ned eller pH Decreaser er nemmere at bruge, som anbefalet her.
  • Bland ikke kemikalier; tilføje en ad gangen. Følg alle sikkerheds og bruge instruktionerne på kemiske etiketter. Tilføj flydende kemikalier direkte til vandets spabad. Opløse faste stoffer i vand først. Altid tilføje kemikalier til vand, aldrig vand til kemikalier.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com