Hvordan at slippe af skalle ekskrementer

June 17

Hvordan at slippe af skalle ekskrementer

Kakerlak ekskrementer, også benævnt pletter, er størrelsen af en kaffe jorden eller lille riskorn. En eller to ekskrementer kan nemt blive overset, men en samling af dem angiver en kakerlak angreb i dit hjem. Når kakerlakker er udryddet, er det vigtigt at medtage fjernelse af skalle ekskrementer i oprydningsprocessen. Tilstedeværelsen af kakerlak ekskrementer har været knyttet til astma, hvilket gør det ekstremt vigtigt at slippe af med affald, navnlig når der er børn til stede i hjemmet.

Instruktioner

•Vacuum at fjerne kakerlak ekskrementer. Start på de højeste steder, såsom oven på skabene og apparater, og arbejd dig ned.

•Brug slange vedhæftede filer til vakuum inde i skabene, under apparater og i alle revner og sprækker, hvor du har set kakerlakker. Vacuum gulve, tæpper og polstring til at fjerne alle spor af skalle ekskrementer.

•Mix pine-baserede desinfektionsmiddel renere i en spand med 1 gallon af varmt vand. Brug gummihandsker for at beskytte dine hænder fra direkte eksponering for kakerlak droppe rester.

•Wash ned alle overflader, startende fra toppen af skabene, til at fjerne allergener efterladt af skalle ekskrementer. Da den rensende væske begynder at se beskidt, ændre til en frisk parti af sæbe. Ren inde og ydersiderne af kabinetter, bordplader, apparater og gulvbelægning.

Tips & advarsler

  • Renlighed er den mest effektive måde at forebygge og eliminere roach skadedyrsangreb. Når du fjerner deres kilder til mad og vand, kan ikke kakerlakker fortsætte med at leve i dit hjem. Holde huset rent, mens beskæftiger insekticid produkter, at befri dit hjem af skadedyr og deres ekskrementer.
  • Hvis du ikke udrydde kakerlakker, vil ekskrementer fortsætte at dukke op igen. Konsultere en professionel exterminator eller konfigurere kommercielle roach agn fælder til at slippe af med infestation.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com