Hvordan til at stabilisere et Sediment Filter

June 17

Hvordan til at stabilisere et Sediment Filter

Storm kloakkerne vil typisk formidle betydelige mængder af sediment til dræning måder, indtil deres afvandingsomraade er stabiliseret. Hvis sediment lastning er særlig alvorlige, vil storm kloak tilstoppe dårligt, eller i bedste fald kun være delvist funktionelle. Sediment filtre er indført omkring kloak fjorden skal indeholde sediment, indtil området dræning er stabiliseret. I almindelighed, disse sedimenter filtre skal ikke gribe ind i igangværende byggeaktiviteter og skal give mulighed for den akkumulerede sediment skal indsamles og bortskaffes. Halmballe sediment filtre tillade vand at let flyde gennem deres struktur og er effektive, når afvandingsomraade ikke er større end 1 hektar.

Instruktioner

Uddelingen hvert strå Balle med enten snor eller tråd. Placer bindende omkring sider af hver Balle og ikke under og over ballerne. Sikkert de bager stramt at forhindre dem fra at bryde under pres af stormen vand.

•Anbring baller på langs, omkring fjorden. Placere ballerne i en enkelt række og sørg for, at enderne af hver Balle er presset fast mod enderne af Balle ved siden af.

•Excavate en grøft omkring fjorden. Konstruere denne trench mindst lige så bred som en enkelt Balle og sørg for, at det er mindst 6 inches dyb.

•Wedge nogen løs halm mellem baller til at danne som vandtætte en barriere som muligt.

•Brug den jord, der er blevet udgravet til opfyldning. Pakke denne jord fast mod ballerne og kompakt det lidt, ved hjælp af bagsiden af en skovl. Selv om barrieren er designet som et sediment filter at forhindre silt fra passerer igennem, er det vigtigt, at rent vand komponenten af regnvand kan filtreres gennem jord og halm.

•Kontroller mindst to stakes gennem hver Balle med en hammer til at forankre det sikkert på plads. I situationer hvor du forventer regnvand vil tilflyde kraftigt, bør en tredje indsats per Balle anvendes. Placer en indsats på begge sider af ballen for at sikre, at det er fast forankret. Disse indsatser er lige så vigtige som de wire eller en streng bindende, som de skal holde sediment filter barriere intakt. Barrieren vil ophøre med at arbejde som sediment filter, hvis én eller flere af ballerne er vasket eller skubbet væk.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com