Vegetabilsk plantning Guide til Sacramento dalen

June 17

Vegetabilsk plantning Guide til Sacramento dalen

Ifølge Sacramento havearbejde er Sacramentos klima perfekt til dyrkning af frugt, nødder, grøntsager og urter. Vokser i Sacramento kræver et godt kendskab til relevante afgrøder, voksende sæsoner og køkkenhave behov. Holde frosten (November 14) og tø (marts 23) datoer i sind og forberede et websted tilstrækkeligt til vellykket dyrkning.

Jord og kompost

Alle grønsager kræver gode fundamenter og ernæring. Vend den øverste foden af enhver køkkenhave med en blanding af halvt quick-afløb jord og halv kompost. Vegetabilske planter bedst med god dræning, og skal løse sammenhængen i god økologisk kompost.

Solskin og vand

Plante grøntsager i et område, hvor de vil modtage seks til otte timer af Sacramento solen hver dag. Sørg for, at de er beskyttet mod vinden, og opholder sig varm nok. Spil op grøntsager, der vokser vinstokke, for beskyttelse og luft cirkulation. Vand i haven med 2 til 3 inches af vand hver uge for at holde jorden fugtig.

Timing

Dyrke grøntsager i Sacramento kræver at få rettigheden timing. Plante sommer grøntsager i April i Sacramento, kan jorden tid at tø. Sommersæsonen er lang nok i det nordlige Californien til at give en fuld vegetabilsk høst, både over sommeren og i efteråret. Plante cool sæson afgrøder i efteråret til at give et andet vegetabilsk høst over vinteren.

Typer

Vælg de rette former for grøntsager din region og vækstsæson. Dyrke tomater, bønner, basilikum, peber og meloner i sommer og salat, radiser og spinat i vinter. Dyrke asparges og krydderurter omkring kalenderen som stauder.

Vinterklargøring

Sacramento Valley bliver meget hårde vintre. Fordi mange af summer grøntsager er varmt vejr planter, og derfor har brug for beskyttelse under koldt vejr, er det vigtigt at beskytte dem fra Sacramentos vinter. Spredt 2 til 3 inches af muld over jorden i varmt vejr køkkenhave før den første frost i år.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com