Min tulipaner vil ikke blomstre

June 17

Min tulipaner vil ikke blomstre

Tulipaner er en nem at vokse plante, perfekt til begyndelsen gartnere eller dem, der ikke har en masse tid til at afsætte til beskæring og gødskning og andre blomst behov. Dette betyder ikke, at tulip pærer kan simpelthen blive plantet i jorden og forventes at blomstre år efter år med ingen ekstra pleje. Tulipaner kræver et par særlige foranstaltninger for at blomstre regelmæssigt.

Dividere pærer

Tulipanløg må ikke ophold den samme år efter år. Store løg opdele i flere små pærer for at reproducere. De små pærer skal vokse i en årrække, før de er i stand til at producere blomster. Disse små pærer vil ofte sende blade uden nogen bloom. Du skal grave disse pærer op og plante dem fra hinanden, så at de kan vokse stort nok til at begynde at producere blomster.

Skygge

Tulipaner behøver masser af solen for at blomstre. Løg plantet i betingelser, der er alt for lyssky er tilbøjelige til at sende op blade men aldrig blomstre. Hvis du plantet pærer i efteråret, når bladene faldt af træerne, webstedet kan have optrådt solrige nok men kunne være skyggefulde i foråret efter bladene har returneret. Kontrollere mængden af sollys tulip blade modtager. Hvis webstedet er lyssky for en mere end en time eller to om dagen, skal du flytte pæren til et lysere sted, så det kan blomstre.

Dræning

Tulipanløg kræver godt afdrypning jord. En pære, plantet i jorden, der hele tiden bevarer vand er tilbøjelige til at rådne, eller rødderne vil ikke vokse godt. En rådnet pære kan producere blade eller blomster, så du bør smide det. En pære, der ikke kan producere sunde rødder kan ikke også blomstre. Hvis det ikke er rådnet, skal pæren gå til et sted med bedre dræning.

Leaf fjernelse

Efter tulip bloom er brugt, forbliver bladene på plads, indsamling af næringsstoffer til pæren. Disse næringsstoffer hjælpe producere blade og blomst til næste år. Bladene skal forblive indtil de er helt brun og tørret. Hvis du fjerner bladene for hurtigt, især mens de er stadig grønne, pæren kan ikke gemme nok næringsstoffer og det kan ikke blomstre næste år.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com