Skal jeg fugtig tørre først derefter vakuum?

June 18

Skal jeg fugtig tørre først derefter vakuum?

Svaret på dette spørgsmål afhænger hvad overflader du agter at rengøre med din støvsuger. Gulvet bør være sidste overfladen er renset i ethvert rum. Professionelle rengøringsmidler virker oppefra og ned. De støvsuge gulvet til allersidst at fjerne noget støv og snavs fjernes fra højere områder. Denne regel betyder, at du bør fugtig tørre møbler overflader før støvsugning gulvet. Men din støvsuger er alsidig og er en meget effektiv måde at rense meget mere end bare på gulvet.

Støvsugere er for mere end gulve

Langt mindre vil støv og snavs blive slået på gulvet hvis du bruger din vakuum til at rydde store områder af et værelse. Placer afstøvning pensel på slutningen af udvidelse tryllestav, og bruge det til at fjerne støv og eventuelle spindelvæv fra joinforbindelsen mellem loftet og væggene. Bruge afstøvning pensel til at løfte støve lysarmaturer og billede rammer.

Vakuum overflader før fugtig aftørring

Ren møbler overflader og ornamenter. Brug microfiber klude til fugtig aftørring. Vride dem ud godt, så de er bare fugtigt. Men før fugtig tørre, passere din støvsuger afstøvning vedhæftet fil over alle møbler overflader til at fjerne overskydende støv. Drej suge til lav, og bruge det til at forsigtigt fjerne støv fra ornamenter. Når du har gjort dette, fugtig tørre overflader og ornamenter til at fjerne enhver resterende støv eller udstrygninger.

Fjerne støv fra sokler

Du er nu næsten i gulvhøjde. Brug din støvsuger til at fjerne støv fra baseboards. Hvis du bemærker nogen mærker eller pletter, fugtig tør sokler til at fjerne dem. Ryd over gulvniveau, placere alt i position.

Og endelig... gulvet

Støvsug gulvet ved hjælp af maksimal sug, der vil fjerne snavs og debris samt støv, der er faldet fra højere områder. Dog bør der være mindre støv på gulvet og i luften hvis du har støvsuget det højere overflader i stedet for bare løs det så det svæver på tæpper, hårde gulve og tæpper.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com