Hvordan at vokse i Rubbermaid bøtter

June 29

Hvordan at vokse i Rubbermaid bøtter

Rubbermaid bøtter er et billigt alternativ til dyre gryder og voksende systemer og er dybt nok til brug for grøntsager. Udfordringen i at bruge dem, selv, er at give tilstrækkelig dræning. Uden drænhuller forbliver vand i containere, forårsager dine planter rødderne til at rådne. Vælg den rigtige størrelse balje til dit havearbejde projekt; Hvis du planlægger at dyrke flere grøntsager, herunder rodfrugter eller tomatplanter, skal du mindst en 4-gallon størrelse container. Brug 1 - eller 2-gallon bøtter for krydderurter, blomster og planter.

Instruktioner

•Drill 1/2-inch diameter huller i siderne af karret, 1/4 tomme fra bunden. Space dem 3 inches fra hinanden. Selv om de fleste gryder har huller i bunden, giver huller i siden den bedste afvanding, ifølge Texas A & M University. Bore huller i bunden af karret, hvis du finde hullerne på siderne æstetisk utiltalende.

•Sæt 1/4-inch lag af grus i bunden af karret. Fyld karret med pottemuld til inden for 1 tomme af toppen. Bruge en lightweight potning medium, snarere end havejord, som er for tung til containere.

•Plant frø og stiklinger som ønsket, afstand mellem dem efter deres pakke retninger. Vand jorden, indtil det er jævnt fugtig, men ikke klæg.

•Kapacitet planter dyrket i Rubbermaid bøtter oftere end dem, der dyrkes i jorden. Plast kan varme op alt for i løbet af sommeren, afbrænding planter. Flytte planter til et skyggefuldt sted, hvis karret føles varm at røre ved.

•Fertilize planter hver måned med en flydende gødning. Næringsstoffer sive ned hurtigt ud af jord i containere.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com