PVC til kobber overgang montering

June 18

PVC til kobber overgang montering

Forbinder PVC-rør til kobber rør er fælles for applikationer som vand og pool vand vandingssystemer. Kobber til CPVC overgang fittings er også almindeligt, at varmt vand rørene. PVC og CPVC er mere økonomisk end kobberrør. PVC-rør kan tilsluttes til kobber rør, der har gevind mandlige eller kvindelige fittings installeret. Disse fittings kan være loddet på kobberrør gør det muligt at skrue på CPVC beslag til fastgørelse af PVC-rør. I de seneste år, push-connect fittings er også blevet udviklet. Disse beslag er fremstillet af forskellige materialer, herunder kobber og PVC.

Beslag på kobberrør til at gøre PVC overgange

Fittings, som kan knyttes til kobberrør har en kvindelig forbindelse; det vil sige, glider de over kobberrør. På anden halvdelen af montering er der enten gevind eller kvindelige tråde. For at forbinde montering permanent, kobberrør skal renses og derefter flux anvendes. Leddene er derefter forbundet og opvarmes med en fakkel. Lodde er sat på grænsefladen af den opvarmede fælles og tages i fælles til at forsegle den.

Vedhæfter PVC Fittings til kobber rør til vand til kunstvanding

Hvis du planlægger at installere en PVC vandingssystem off et kobberrør, først installere en CPVC montering, der har de rette tråde til at forbinde til kobber montering. Derefter bruge en CPVC til PVC-adapter og tilslutte med tidsplan 40 PVC fittings og rør. Forbindelser på gevindsamlinger af CPVC foretages bedst med Teflon tape, og limning af PVC til CPVC kræver brug af CPVC primer og limen.

Brug af CPVC for tilslutning til varmt vandsystemer

Almindelige PVC virker ikke for varmt vandsystemer. Hvis du vil lave en overgang fra kobber til at håndtere varmt vand, skal du bruge CPVC fittings og slange. CPVC er normeret til kontinuerlig brug på 100 pounds af pres per kvadrattomme på 180 grader Fahrenheit. CPVC fås i størrelser fra 1/2 til 2 inches til montering til kobber fittings med gevind. Både mandlige og kvindelige gevind fittings kan købes. Brug Teflon tape, CPVC lim og CPVC primer for pipe-forbindelser.

Push-Connect beslag til overgangen fra kobber til PVC

Push-connect fittings lavet af kobber og CPVC kan bruges til at lave en fælles med kobberrør, der ikke kræver lodning. Installer disse overgang fittings, blot skubbe dem ind på en pipe ende og intern kompression fittings klemme automatisk på røret. Ingen specielle værktøjer er nødvendige for installationen. Disse fittings arbejde for CPVC røret, så at gøre overgangen til PVC, skal du installere en CPVC til PVC adapter ved hjælp af lim det på. CPVC lim og primer er påkrævet for at installere denne montering.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com