Når udskiftning af Toilet hvordan fjerne injektionsmørtel rundt i bunden?

June 19

Injektionsmørtel er undertiden placeret rundt i bunden af et toilet efter installation. Formålet er at give en ekstra tætning mellem toilettet og gulvet. Vær forsigtig, når du fjerner injektionsmørtel for at undgå at beskadige toilettet og gulvet. For at beskytte dig selv, bære beskyttelsesbriller og handsker. Hvis du vil fjerne injektionsmørtel helt, tage ud nok til at indrømme jer hen til ophæve toilettet, så fjerne de resterende injektionsmørtel fra gulvet.

Instruktioner

•Shut ud i toilettet vandforsyning, vride shut-off ventil helt uret. Fjerne låget tank og skylle toilettet. Hold håndtaget for at fjerne så meget vand som muligt fra tank. Vakuum op de resterende tank og skål vand, ved hjælp af en våd/tør støvsuger.

•Anbring injektionsmørtel så på fuger mellem toilet base og gulvet. Lægge pres på injektionsmørtel saven og omhyggeligt så injektionsmørtel. Vær omhyggelig med ikke at så toilet base eller på gulvet. Skrabe ud de udskårne stykker af injektionsmørtel fra omkring toilettet base, ved hjælp af en spartel.

•Tag levering slangetilslutning fra bunden af tank, ved hjælp af en skruenøgle. Lægge et håndklæde på gulvet i nærheden. Fjerne nødder fra skab bolte i bunden af toilettet, ved hjælp af en skruenøgle. Løft på toilettet og placere den på håndklæde. Skrabe op resterende injektionsmørtel fra gulvet, ved hjælp af en spartel. Vakuum støv fra gulvet.

Tips & advarsler

  • Du kan også fjerne injektionsmørtel fra omkring toilettet base med en mejsel og hammer. Dog skal du være meget omhyggelig med ikke at beskadige de omkringliggende gulvfliser.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com