Godt træ fyldstof til gulve

June 19

Træ fyldstof til gulve er vigtigt, da det fylder revner eller huller, der forekommer naturligt i trægulve, når de er lagt. Træ er et naturligt porøse byggemateriale, så over tid eller endda kort efter opførelsen af gulvet, træ fyldstof bør anvendes til at udfylde disse huller før finish og lak er anvendt. Det er vigtigt at finde en god træ fyldstof, som kan ordentligt udfylde hullerne og ikke smuldre over tid og brug.

Lak træ gulv Filler

De mest almindeligt anvendte træ gulv filler er lakering træ gulv filler, da det er let at anvende og sand ned. Lak træ fyldstof arbejder med alle typer af træ farver og er blevet ændret til at matche alle former for woods, selv importerede woods fra hele verden. Det er en blanding af lak og træmel og ikke kun fylder hullerne, men også afslutter og beskytter træet mod vand, de fleste gode lak fyldstoffer kommer forblandet og klar til brug, men et par farver kommer i form af pulver og skal blandes før de bruges. Fyldstof kan blive tyndet ud en smule ved at tilføje mere vand til det, men dette er ikke nødvendigvis en god idé, da det kan derefter nedbrydes lettere over tid. To eller tre frakker er normalt nødvendigt med lak træ gulv filler.

Træ kit

Træ kit er almindeligt anvendt på trægulve til at udfylde huller og revner, som det er let at bruge og anvende og er ikke meget dyrt. Det kan anvendes til huller og revner med en spartel eller selv med fingrene, fejer det over knæk hen til sikre knæk er godt fyldt. Efter et par øjeblikke, aftørre overskydende kit med en klud og gå videre til den næste knæk eller hullet, der skal udfyldes. Når putty tørrer, vil det udvide og udfylde hullerne i træet næsten problemfrit. Men træ kit er ikke meget godt for større huller i træ, da det vil tørre for hurtigt og bare smuldre væk. Gemme træ kit i et køligt, mørkt sted med toppen solidt fastgjort, således at det ikke tørre ud.

No-voks Finish

No-voks finish bør anvendes, når gulvet er bygget og virker som en lak og en fyldstof for alle trægulve. Først kan udfylde visse revner med træ kit være en god idé; no-voks finish vil låse putty på plads. No-voks finish skal touch-ups og regelmæssig rengøring, men ingen fyldstoffer vedligeholdelse er nødvendig, hvis finish anvendes korrekt til en god hårdttræ gulv. Efter fem til ti år, det kan være nødvendigt at genanvende en finish eller check til et par steder at anvende det, men no-voks finish bør fjerne enhver træ-fyldning bekymringer indtil da.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com