Hvordan til at placere sten på en gravsten

June 20

Hvordan til at placere sten på en gravsten

Sentimental værdi familiemedlemmer sted på en elsket-one's gravsten er ubeskrivelige. Gravsten, at læne sig eller lå på jorden betyde apati fra en kirkegård vicevært og en familie, der har glemt. Placere en gravsten korrekt første gang er kritisk, fordi repositionering en gravsten, når det begynder at læne sig eller falder er vanskeligt. Forberedelsesarbejde forud for fastsættelsen af stenen bestemmer, hvor lang tid gravsten er stadig stående.

Instruktioner

•Measure længde og bredde i bunden af gravsten og højden af stenen. Grave et hul 10 procent bredere og længere end foden af stenen og 1/2 så dybt som højden. For en gravsten, der står 3-fod høj med en 6 af 36-tommer base, for eksempel, grave et hul 1 1/2 fod dybt, der er 6 og 3/5-tommer bred og 39 og 3/5-inches lang.

•Klippe to stykker af re-bar for hver 10 inches i bredden din hul foranstaltninger. For hver 10-inches af dybde, fordoble dette tal. Skær den re bar 1 tomme kortere end bredden af dit hul. For eksempel, hvis din hul er 1 1/2 fod dyb og 6 inches lang, skåret fire stykker af re-bar hver 1 tomme kortere end længden af dit hul.

•Klippe et stykke af re-bar 1 tomme kortere end bredden af dit hul for hver 6-inches i længden. Fordoble antallet af stykker af re-bar for hver fods dybde. Nu har du igen bar til at løbe væk og krydsende i dit hul.

•Divide din re-bar i sæt. Det første sæt er for top 10 inches, det andet sæt er til de næste 10 inches og så videre. Hvert sæt består af antallet stykker behov for bredden og antallet af stykker behov for længden. Lægge de lange stykker af re-bar af en given sæt parallel til en anden 5 inches fra hinanden. Lå de korte stykker af sæt på tværs af den lange stykker perpendikulær i 6 tommer intervaller. Ledning af korte stykker til de lange stykker. De endelige produkter bør ligne stiger med trinene stikker ud i siderne.

•Mix din beton og vand i hjulet tønde. Når din cement er klar, fyld hullet med 5 inches af beton. Drop dit første sæt re-bar i hullet. Fyld hullet med en anden 5 inches og drop i et andet sæt, indtil du er 3 inches fra overfladen. Planteskovl den konkrete flade. Lægge et bord på tværs af beton og lægge en plan oven på bordet. Kontrollere niveauet af dit arbejde. Hvis betonen ikke er flad, murske mudderet nogle mere indtil det er. Tillad betonen til at tørre i to dage, og derefter placere gravsten på toppen af det og udfyld snavs omkring det.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com