Hvad er elfenben træ?

June 20

Hvad er elfenben træ?

Berchemia zeyheri er det videnskabelige navn af træet kendt almindeligvis som pink elfenben træ eller røde elfenben træ. Denne stedsegrønne eller semi-løvfældende træ eller busk producerer en smuk hårdttræ værdsat for sin rosa farve. Træet er kunstnerisk hugget ind i dekorative luksus objekter. Anlægget har medicinske egenskaber traditionelt ansat til at behandle folks forskellige ømhed og smerter og sygdomme hos kvæg. Træet er naturligt hjemmehørende til Afrika.

Elfenben træ

Pink elfenben træ er en hård træsort med densitet gennemsnit 0.90. Træet har en finkornet og polermidler til en lyse finish. Den rosa farve af træ til sidst svinder til en mattere brune, især i forbindelse med udsættelse for sollys. Pink elfenben træ træstammer vokse sjældent mere end 1 fod i diameter, producerer råmaterialet egnet til udskæring lille eller medium størrelse produkter. Særlige tilladelser skal høste træ i Sydafrika, en primær kommercielle leverandør.

Distribution

Elfenben træ træer er vidt udbredt i Afrika. Pink elfenben træ kaldes sjældne, selvom det er en fælles træ i visse områder af Sydafrika. Disse attraktive træer vokse så højt som 50 fødder i nogle områder og som små 10 fod høje andetsteds. De vokser i skovene, langs vandløb, og i åbne skovområder, og findes ofte vokser på termite gravhøje. Swaziland, Mozambique, Botswana, Sydafrika og Zimbabwe vært den lyserøde elfenben træ træ. Den spredte distribution af træer gør kommercielle tømmer høst uoverkommeligt dyre.

Elfenben træprodukter

Elfenben træ giver råmateriale for enhver luksuriøse eller praktisk element, der er hugget fra hårdttræ. Pink elfenben kernetræ varierer i farve fra lys pink til meget mørk rose pink. Traditionelle og moderne skulpturer er hugget fra pink elfenben træ. Skåle, kniv håndtag, kuglepenne og skak sæt lavet af elfenben træ er produceret af professionelle kunstnere og hobbyfolk ens. Små stykker af træ er skåret for indlægning i ringe, halskæder og armbånd. Billard stikord og musikinstrumenter er hugget fra den smukke hårdttræ af pink elfenben træ træ.

Interessante fakta

Pink elfenben træ var kendt som den "kongelige træ" af zuluerne. Zulu royalty besat udelukkende denne unikt farvet træ og sine produkter i hele det nittende århundrede. Besiddelse af træ ved end medlemmer af den kongelige familie berettiget dødsstraf. Kun Zulu chiefs transporteres elfenben træ knop-sticks. Elfenben træ træer producerer søde frugter nød af fugle, dyr og mennesker. Husdyr forbruger løv og blade og bark har medicinske egenskaber anvendes traditionelt til behandling af forskellige lidelser i dyr og mennesker.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com