Sådan køber en elektrisk maling sprøjte

November 25

Sådan køber en elektrisk maling sprøjte

Elektrisk maling sprøjter gøre male et værelse meget hurtigere og nemmere end at bruge en rulle. De dækker en større mængde plads i et kortere stykke tid og kan nå overflader, som andre værktøjer kan ikke som grill arbejde. De kommer i forskellige størrelser, prisklasser og styrker. Oftentimes airless elektriske maling sprøjter er den bedste løsning for nye malere, men kan være meget farlige, hvis de ikke håndteres korrekt.

Instruktioner

•Indstil din prisklasse og bestemme dine behov. Før du begynder at shopping for en elektrisk maling sprøjte beslutte, hvor meget du ønsker at tilbringe og hvilken type af en elektrisk maling sprøjte du gerne vil købe. Elektrisk maling sprøjter kan være airless, pres-fodret systemer, suges pistol, bleeder eller ikke-bleeder. Hvis du er en amatør maling sprøjte, er med en airless elektriske maling sprøjte mest sandsynligt din bedste mulighed som de er det nemmeste at håndtere. Det er også vigtigt at overveje dyse størrelse og pres, ved fastsættelsen af hvad elektriske maling sprøjte til at købe. Beslutningen om, hvad du har brug for og hvor meget du er villig til at betale vil bidrage til at skære ned på mængden af tid, du bruger på udkig lige elektriske maling sprøjte.

•Visit en hardware eller maling butik. Isenkræmmere såsom Lowes og maling butikker sælger elektriske maling sprøjter og deres tilbehør. Elektrisk maling sprøjter på Lowes spænder fra $59 til $299 mens Ace Harware sælger en elektrisk paiint sprøjte for $86.39 og Home Depot sælger for $105 (alle baseret på 2010 priser).

•Purchase en elektrisk maling sprøjte online. Online detailhandlere som amazon.com og online isenkræmmere sælger en bred vifte af elektriske maling sprøjter. Købe en elektrisk maling sprøjte online kan koste alt fra $50 til over $700 (pr. 2010). Du kan også finde en brugt elektrisk maling sprøjte gennem en online auktioner såsom ebay til en betydeligt lavere pris end fra en detailbutik eller andre online-butikker.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com