Visnen peber planter

June 20

Peber planter er en del af den natskyggefamilien sammen med tomat og aubergine. De kan være modtagelige for lignende sygdomme. Imidlertid betyde udviser blade ikke altid katastrofe. Nogle gange kunne det blot betyde at planterne kræver vand.

Vand og lys

Peberfrugt er især modtagelige for hot betingelser. De har brug for regelmæssig vanding for at etablere en rodsystem. Det er især vigtigt, når peber begynder at vokse også. Mangel på vand kan forårsage plante bladene at visne. Sikre, at jorden holdes fugtig. Peppers har brug for masser af sol til at vokse. Manglende lys kan også forårsage bladene at visne.

Verticillium visnesyge

Verticillium visnesyge er en svamp og er almindelige på peber planter. Svampen er jord-bårne og træder anlægget af sine rødder. Men de første tegn på dette normalt forekomme nær toppen af planten. Bladene vises gule og hængende, og kanterne begynder at krølle indad. Der findes ingen effektive metode til at styre denne sygdom, når det har optrådt. Peber planter bør ikke dyrkes i mulden inficerede i mindst tre år.

Fusarium visnesyge

Lig Verticillium visnesyge, dette er en sygdom, varmt vejr og forårsager de nederste blade at begynde visnen. Dette er som regel efter basen af stilken er henfaldet. Ofte kun blade på den ene side af stænglen er berørt. Det er en jord-bårne svamp og arbejder sig vej ind i anlægget via rødderne, blokerer vand fører system af stilken. Til sidst vil hele anlægget kollapse og bør fjernes og destrueres.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com